Tot mai multi angajati povestesc modul oribil in care ducesa de Sussex se poarta. Recent, aceasta ar fi tipat la coafeza ei pentru ca nu i-a facut parul ‘perfect, cum isi doreste ea’.

Prinţul Harry e afectat de nunta cu Meghan Markle

Conform The Sun, ducii de Sussex sunt catalogati ‘intretinere inalta’ de catre toti angajatii. In plus, cei doi soti se poarta urat cu cei care lucreaza pentru ei. Frustrarile lui Meghan Markle au atins cote alarmante in momentul in care a tipat la o coafeza.

„Angajatii lui Harry erau incantati de el, intotdeauna l-au considerat fantastic. Dar el si Meghan, cand sunt impreuna, sunt ‘intretinere inalta’. Printul Harry a devenit destul de moracanos si distant fata de angajatii lui, lucru care nu ii sta in fire. Oamenii il plac pe Harry pentru ca e sincer si iubitor.

E un om normal, blocat in lumea regala si nici el nu se prea ia in serios. Dar acum este foarte serios”, sustine Duncan. De vina este stilul american al lui Meghan Markle care l-a schimbat pe Printul Harry. Si totul din cauza faptului ca ducesa nu poate accepta faptul ca acum cineva trebuie sa ii controleze ei orice miscare.

Află continuarea pe ciao.ro!