Ingrediente:

- 2 avocado bine coapte 

- 4 linguri zeamă de lămâie 

- 150 g file de hering marinat 

- 200 g iaurt 

- 50 g măsline verzi umplute 

- câteva fire de ceapă verde 

- boabe de piper roşu 

- 1 lămâie 


Citeşte şi: Moduri inedite prin care poţi păstra avocado proaspăt mai mult timp


Mod de preparare:

Cureţi avocado de coajă, le tai pe jumătate, îndepărtezi sâmburii şi le stropeşti cu 2 linguri de zeamă de lămâie. Feliezi peştele şi-l amesteci cu măslinele şi cu ceapa verde tăiate rondele. 

Combini iaurtul cu restul de zeamă de lămâie şi-l torni peste salata de peşte. Umpli fiecare jumătate de avocado cu acest amestec şi le decorezi, după imaginaţie, cu felii de lămâie, boabe de piper roşu şi cu feliuţe de peşte.


Sursă foto: Profimedia