Daţi-vă din nou întâlnire

În cele mai multe cazuri,graba şi rutina ucid romantismul. Cu toate că viaţa merge pe repede înainte,voi doi meritaţi să petreceţi ceva timp de calitate împreună. Ce modalitate mai bună de a restabili legătura decât să vă reconectaţi mai întâi? Da,ideea de a vă da din nou întâlnire poate părea ciudată,dar,în acelaşi timp,te vei trezi cu un sentiment plăcut şi o senzaţie de fluturi în stomac. Ia iniţiativa în serios şi pregăteşte-te exact ca pentru o primă întâlnire.

Citete şi:4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde

Lucraţi la ceva împreună

Redecoraţi o cameră,plantaţi o floare sau mergeţi la un curs de dans împreună. Faceţi orice este necesar pentru a petrece mai mult timp împreună. Secretul este de a avea cât mai multe interacţiuni posibil.

Împărtăşiţi-vă pasiunile

De ce să petreceţi timp separate,pentru că lui îi place să schieze în timp ce tu preferi să faci prăjituri? Împărtăşiţi-vă pasiunile. Încearcă să petreci timp cu el,descoperindu-i hobby-urile. Vei învăţa lucruri noi,te vei distra şi vei petrece timp alături de el. Nu este vorba despre ce vă place şi ce nu,ci despre a vă conecta unul cu celălalt.

Luaţi-vă 2-3 zile de concediu

Dacă timpul şi bugetul vă permit,mergeţi într-un city break într-un oraş romantic,precum Roma sau Paris. Dacă nu,fugiţi într-un week-end până la munte,la o pensiune care să corespundă nevoilor voastre,şi bucuraţi-vă,pur şi simplu,de aerul curat şi de timpul petrecut departe de grijile cotidiene.

Citeşte şi:Zonele erogene-geografia trupurilor

Închide-ţi telefonul

Când eşti cu iubitul,dedică-te lui trup şi suflet. Uită de telefon,de messenger sau de orice altceva ţi-ar putea distrage atenţia.

Bonus. Încercaţi noi poziţii de sex

Pentru că tot vorbim de sărbători,ce zici să încercaţi noi poziţii de sex,cărora să le daţi nume specific acestei perioade? Iată câteva idei simpatice

-          poziţia sărmăluţa:vă întindeţi pe jos,pe o pătură pufoasă,faţă în faţă,şi vă ţineţi strâns în braţe. Penetrarea este profundă,iar tu te vei simţi ocrotită în braţele lui;

-          poziţia bradul de Crăciun:te întinzi pe podea,cu picioarele ridicate în sus,în poziţia lumânarea,în timp ce el stă cu faţa spre posteriorul tău,în picioare. Cu mâinile îţi cuprinde bazinul şi te trage uşor spre el,până ce reuşeşte să penetreze,blând şi profund;

-          poziţia cozonacul:clasica poziţie 69,cu nume de sărbătoare.