Funcţionarea defectuoasă poate,de asemenea,duce la dureri cumplite şi de nesuportat. Spre deosebire de bărbaţi,femeile au un risc mai mare de a se îmbolnăvi de boli de rinichi. Din fericire,durerea poate fi estompată cu ajutorul unor alimente

 1. Durerile de rinichi remedii - Apa

Ori de câte ori suferi de orice problemă la rinichi,apa te ajută să calmezi durerea. Ea este esenţială pentru rinichi,deoarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Este recomandat să consumi cel puţin 8-10 pahare de apă pe zi.

 2. Sucul de lămâie 

Lămâia conţine acid citric,care este de ajutor în dizolvarea micile depuneri de calciu. Pe măsură ce bei limonadă,vei urina mai frecvent,eliminând astfel toxinele.


Citeşte şi:

Un nou tratament pentru pietrele la rinichi

8 obiceiuri alimentare care afectează rinichii


 3. Durerile de rinichi remedii - Urzica

Frunzele de urzică sunt de real ajutor în problemele rinichilor. Acestea ţin bacteriile la distanţă şi împiedică formarea pietrelor la rinichi. Dacă suferi de dureri de rinichi bea ceai de urzică de 2-3 ori pe zi.

 4. Remedii pentru durerea de rinichi - Păstăile

Sunt foarte eficace în tratarea oricărei infecţii la rinichi sau durere,inclusiv în cazul în care ai pietre la rinichi. Scoate fasolele din interiorul păstăilor şi fierbe păstăile la foc mic,câteva ore,până se înmoaie. Strecoară lichidul şi lasă-l să se răcească. Bea de mai multe ori pe zi pentru rezultate rapide.

5. Durerile de rinichi remedii - Ţelina

Are proprietăţi antiseptice şi,prin urmare,consumul de suc ​​de ţelină este foarte util în alinarea durerii. Sucul de ţelină ajută la eliminarea toxinele din organism,care duc la formarea de oxalaţi. În plus,este un diuretic care ajută la dizolvarea pietrelor de rinichi.

6. Sucul de roşii

Dacă durerile de rinichi nu-ţi dau pace,bea un pahar de suc ​​de roşii înainte de a consuma orice altceva,urmat de un pahar de apă. Acesta te va ajuta în alinarea durerii.