Remedii care te scapă de durerile de dinţi cu usturoi

Este un aliment cunoscut pentru proprietăţile sale medicinale şi,de asemenea,ca antibiotic natural,fiind foarte eficient în estomparea durerilor de dinţi. Mestecă un căţel de usturoi sau zdrobeşte un căţel,pune un vârf de sare,amestecă şi aplică pasta direct pe dintele afectat.


Citeşte şi:

6 alimente sănătoase care sunt dăunătoare dinţilor

Aşa îţi păstrezi dinţii albi


Cuişoare

Condimentul are proprietăţi antiinflamatorii,antibacteriene şi este bogat în antioxidanţi. Toate acestea ajută nu numai la ameliorarea durerilor de dinţi,dar,de asemenea,luptă împotriva infecţiilor. Ia 2-3 cuişoare şi pune-le direct pe dintele afectat şi muşcă sau macină câteva cuişoare,pune un strop de ulei vegetal peste ele,amestecă şi aplică pasta pe zona afectată.

Remedii care te scapă de durerile de dinţi cu ceapă

Ceapa este cunoscută pentru proprietăţile sale antimicrobiene şi antiseptice. Nu numai că te scapă de durere de dinţi,dar,de asemenea,ajută la uciderea germenilor care cauzează infecţia. Mestecă o felie de ceapă crudă câteva minute pentru a calma durerea sau pune felia crudă pe partea afectată.

Gheaţă

Persoanele cu dinţii sensibili pot apela la gheaţă,dacă suferă de dureri de dinţi. Aceasta ajută la atenuarea durerii de dinţi. Pune un cub de gheaţă într-o pungă de plastic sau înveleşte-l într-o bucată de pânză. Ţine-l pe obraz lângă dintele afectat câteva minute.

Apă caldă şi sare

Fă o apă de gură dintr-un pahar cu apă caldă şi o jumătate de linguriţă rasă de sare. Amestecă şi clăteşte-ţi gura cu acest amestec.