Creionul:alungă durerile de cap

Când eşti stresată,îţi încleştezi,inconştient,maxilarele şi dinţii. În aceste fel,se induce tensiune în muşchiul care leagă maxilarul de tâmple,ceea ce induce dureri de cap.

Soluţia? Ţine un creion între dinţi,fără să-l strângi. Automat,muşchii maxilarului se vor relaxa.

 

Iaurtul:te scapă de halenă

Halena este respiraţia urât mirositoare,produsă de bacterii acumulate în cavitatea bucală. Iaurtul are proprietatea de a neutraliza aceste bacterii,creând un mediu care le este nefavorabil.

 

Apa de gură:vindecă bătăturile

Apa de gură clasică este un puternic antispetic. Umezeşte un pic de vată cu apă de gură şi tamponează bătătura de trei ori pe zi,până ce zona se usucă şi nu mai doare.

 

Vodca:combate mirosul neplăcut al picioarelor

Dacă picioarele tale transpiră abundent şi miros neplăcut,îmbibă o cârpă curată în vodcă (sau în alcool etilic) şi curăţă locul. Alcoolul este antispetic puternic şi are şi proprietatea de a usca locul,prin urmare distruge ciupercile şi bacteriile care provoacă mirosurile,precum şi mediul umed în care aceste organisme se dezvoltă.

 

Mingea de tenis:uşurează durerile în talpă

O poţi folosi pentru un masaj extrem de simplu:rulează cu talpa o astfel de minge,timp de câteva minute. Schimbă apoi piciorul. Dacă piciorul este înfierbântat,rulază apoi şi o sticlă de plastică la jumătate,umplută cu apă rece şi ţinută la congelator.

 

Citeşte şi:

9 beneficii ale mustului

Un nou motiv pentru care este bine să bei bere