Sucul de lămâie,un remediu excelent

Unul dintre cele mai simple şi mai eficiente metode de a şterge petele este sucul de lămâie,întrucât este îmbogăţit cu vitamina C. Acestea acţionează ca nişte antioxidanţi şi ajută la decolorarea pielii. Stoarce o lămâie şi îmbibă un disc demachiant în sucul ei. Ţine-l pe zona afectată cel puţin o oră,în fiecare zi,şi vei observa diferenţa. Ai grijă să nu ieşi afară imediat după tratament,deoarece zona se va înnegri mai mult.

Laptele,un leac la îndemână

Întrucât conţine acid lactic,laptele are un efect pozitiv asupra petelor de culoare de pe ten. Tot ce trebuie să faci este să înmoi un disc demachiant în lapte şi să-l pui pe zona afectată. Pentru a avea rezultatul dorit este bine să-l laşi să acţioneze peste noapte.

Mierea,un tratament dulce

Poate fi combinată cu cu suc de lămâie sau cu ulei de măsline pentru rezultate mai rapide. Mierea îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii şi o hidratează,ceea ce va face ca tenul să fie mai luminos şi,implicit,mai deschis la culoare.

Gelul de aloe vera are efecte uimitoare

Pentru a revitaliza tenul,ai nevoi de gel de aloe vera. Taie o frunză proaspătă şi stoarce sucul din ea. Acesta îl aplici pe piele,în zonele în care ai nevoie,pentru aproximativ 30 de minute,după care-l îndepărtezi cu apă.