Pentru tenulnormal

Extrage sucul de la o jumătate de portocală sau de la o roşie şi amestecă-l cu două linguriţe de caş. Masează-ţi uşor faţa,într-o direcţie ascendentă. După 5 minute spală-te cu apă rece şi tamponează cu un prosop moale. Acest lucru va da pielii tale o strălucire aparte.

Bate un albuş şi aplică-l pe faţă. După ce s-a uscat,spală-te cu apă rece. Aceasta ajută la o mai bună fermitate şi întârzie apariţia ridurilor.

Pentru tenul gras

Fă o pastă din 2 linguri de făină de grâu,folosind mai multă apă,decât este necesar. Aplic-o pe faţă,las-o să se usuce şi apoi,spală-ţi tenul cu puţină apă rece. Acest lucru va ajuta la eliminarea excesului de sebum.  

Stoarce jumătate de castravete şi aplică sucul pe faţă. Stai timp de 10 minute şi apoi clăteşte. Sucul de castravete îţi va reîmprospăta pielea.

Pentru tenul uscat
 
Pasează jumătate de banană coaptă,adaugă o linguriţă de miere şi aplică pasta obţinută pe faţă. Îndepărtează cu apă călduţă.

Înainte să fierbi laptele,opreşte două linguri şi masează-ţi faţa. Stai aşa timp de câteva minute şi apoi clăteşte. Acest lucru îţi va menţine pielea catifelată şi luminoasă.

Scapă de punctele negreşi coşuri

Stoarce o jumătate de lămâie proaspătă într-un pahar de lapte proaspăt fiert. Lasă-l pentru jumătate de oră,apoi aplică-l pe faţă,înainte de culcare.
 
Peste ¾ cană de suc ​​de roşii stoarce o jumătate de lămâie. Adaugă cinci frunze de mentă pasate şi un pic de sare. Bea asta în fiecare dimineaţă şi seară,pentru cel puţin o săptămână. Va ajuta la detoxificarea organismului.