Capsule uleioase de vitamina E

De-a lungul timpului, uleiul esenţial de vitamina E a fost considerat remediul natural perfect pentru menţinerea pielii tonifiate.

Cum se foloseşte:

Pune într-un bol conţinutul a două capsule uleioase. Masează zona care şi-a pierdut fermitatea, prin mişcări circulare, blânde. Lasă-l să acţioneze peste noapte şi apoi repetă tratamentul în fiecare zi, cel puţin până observi rezultatele.

Albuş

Un ingredient perfect pentru redarea fermităţii pielii este albuşul. Are proprietăţi astringente şi alte substanţe nutritive care stimulează producţia de elastină şi colagen.

Cum se foloseşte:

Bate spumă un albuş. Aplic-o apoi pe faţă sau pe zona afectată, las-o să acţioneze 15-20 de minute, după care clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul în fiecare seară.

Ulei esenţial de jojoba

Pentru ca pielea ta să îşi recapete fermitatea şi frumuseţea, foloseşte ulei esenţial de jojoba pentru a stimula producţia celor două proteine esenţiale.

Cum se foloseşte:

Amestecă două linguri de ulei esenţial de jojoba cu două linguri de ulei de nucă de cocos. Aplică pasta pe zona afectată şi masează, lasând-o apoi să acţionze 45 minute. Clăteşte cu apă călduţă.

Scorţişoară (pudră)

Scorţişoara este un alt remediu natural eficient în stimularea producţiei de colagen. În plus, pielea va deveni mai fermă şi catifelată.

Cum se foloseşte:

Pune într-un bol o jumătate de lingură de scorţişoară pudră şi două linguri de miere. Aplică pasta obţinută pe piele, las-o să acţioneze 30 de minute şi apoi clăteşte cu apă călduţă spre rece. Pentru obţinerea celor mai bune rezultate, repetă tratamentul de două-trei ori pe săptămână.

Credit foto: www.boldsky.com