Acest remediu pe bază de praz ajută la completarea programului de slăbit în timp ce stimulează în mod natural detoxifierea. Este uimitor. Prazul are o aromă mai uşoară decât a cepei şi este un mare plus pentru reţete. Cea mai cunoscută calitate a lui este că ajută la eliminarea toxinelor. Altceva ce s-ar putea să nu ştii este că această legumă a fost folosită de femei de secole pentru a se menţine sănătoase.

Într-adevăr există înregistrări din Grecia Antică şi Roma,explicând modul în care poţi îmbunătăţi fertilitatea şi menţine inima sănătoasă prin consumul de praz,dar şi pentru a îmbunătăţi respiraţia dificilă şi combaterea oboselii.

Această legumă este caracterizată printr-un gust mai dulce decât cei doi veri,ceapa şi usturoiul. Cu toate acestea,acest lucru îi dă mai multă diversitate în bucătărie.

Prazul,o sursă bogată de substanţe nutritive

Prazul conţine antioxidanţi şi flavonoide,care luptă împotriva inflamaţiei şi a efectelor lăsate de radicalii liberi. În plus,prazul este unul dintre sursele cele mai unice de vitamina A şi C,care ajută la eliminarea toxinelor,luptă împotriva inflamaţiei şi restabileşte nivelul pH-ului din organism.

Acesta are puţine calorii,ceea ce-l face o opţiune atunci când ţii regim. În plus,are cantităţi mari de fibre solubile şi insolubile. Dacă este consumat în mod regulat poate ajuta la combaterea constipaţiei.

În concluzie,această legumă este o sursă de vitamine şi minerale,cum sunt zincul,fierul,potasiul şi magneziul,toate acestea fiind esenţiale pentru sănătate. În plus,este bogat în acid folic,ceea ce-l face benefic pentru femeile însărcinate.

Cum să prepari remediul pe bază de praz:

Ai nevoie de:

-3 tulpini de praz

-1 litru de apă

-Sucul de la o lămâie

Pentru detoxifiere şi slăbit,ai nevoie de trei tulpini mari de praz şi o lămâie. Pune apa într-o oală la fiert. Curăţă cele trei tulpini de praz şi pune-le în apă pentru câteva minute. După ce apa a fiert,stoarce lichidul într-o sticlă şi adaugă şi sucul de lămâie. Între timp,poţi folosi prazul fiert pentru a face o supă delicioasă.

Cum se bea:

Bea o ceaşcă dimineaţa,pe stomacul gol,după ce te trezeşti. Acest lucru ajută la stimularea metabolismului şi compuşii din băutură ajută la eliminarea toxinelor. Apoi bei încă o cană cu 15 minute înainte de prânz,apoi încă una după-amiază şi una înainte de cină.

Dacă urmezi această dietă poţi slăbi în 10 zile câteva kilograme. Încearcă să-l completezi cu o dietă săracă în grăsimi şi practicarea de exerciţii fizice. Vei vedea rezultatele.