De asemenea,acest remediu natural are puterea de a reduce la minimum riscul de a suferi de atac de cord,îmbunătăţeşte funcţiile creierului,scade nivelul inflamaţiilor din corp,reglează greutatea corporală şi combate cu succes anumite tipuri de cancer.

Pentru prepararea reţetei miraculoase,ai nevoie de 400 de grame de grâu,de 15 lămâie,12 căţei de usturoi,1 kg de miere şi 400 de grame de nuci.
 

Cum se prepară reţeta miraculoasă

Cele 400 de grame de grâu se pun într-un borcan peste care se adaugă apă fiartă. Amestecul se lasă aşa peste noapte,după care se dă prin sită,se spală,apoi grâul se pune din nou în borcan. Acesta se mărunţeşte cu ajutorul râşniţei,la fel şi nucile,iar usturoiul se pisează bine.

Ingredientele se pun într-un vas de email,după care se adaugă şi 5 lămâi mărunţite,cu tot cu coajă. De la restul lămâilor se foloseşte doar sucul,care se adaugă compoziţiei,apoi se amestecă bine cu o lingură de lemn,până când compoziţia devine omogenă. la final se adaugă şi mierea,după care compoziţia se toarnă din nou în borcan şi se deopozitează la frigider. După abia trei zile poate fi consumată compoziţia obţinută.
 

Cum se administrează

Ar trebui să iei 1-2 linguri din acest amestec cu 30 de minute înainte de micul dejun,de prânz,de cină şi înainte de culcare. Remediul se ia până când nu mai rămâne nimic în borcan.

Pentru prevenţie,se face o cură o dată pe an. Pentru tratarea cancerului,se ia din două în două ore.