Cheia constă în eliminarea tuturor toxinelor care se acumulează în interiorul intestinelor,din cauza cărora se pot dezvolta unele tumori maligne.

Ingrediente necesare:

500 g morcovi

 500 g sfeclă,

o mănă de caise uscate,

un pumn de stafide,

1 lingură de miere.

Mod de preparare:

Se taie legumele şi se pun într-o oală de email. Se toarnă apă fiartă,cât să depăşească două degete deasupra legumelor.

Se adaugă caisele şi stafidele uscate şi tocate. Se pune oala la fiert şi de îndată ce începe să fiarbă se ia vasul de pe foc.

După un timp,lichidul se va răci uşor şi apoi se poate adăuga lingura de miere si se lasă compoziţia acoperită timp de 12 ore într-un loc răcoros şi întunecat.

După aceste 12 ore,se strecoară sucul şi se depozitează în frigider.

Mod de utilizare:

Această cantitate este suficientă pentru 2 zile. Bea o jumătate de cană de 150 ml de trei ori pe zi,înainte de fiecare masă.

Această procedură de detoxifiere a intestinelor ar trebui să dureze o lună. După această perioadă,intestinele tale vor fi ca noi. Băutura este utilă ca tratament împotriva cancerului,precum şi pentru prevenirea acestei maladii.

Pentru a ajunge la cel mai bun efect al acestui tratament natural,toate ingredientele utilizate trebuie sa fie ecologice.