Pregătire:20 minute

Dificultate:mică

Kcal:400


Ingrediente pentru 2 porţii


2 lipii arăbeşti

300 g carne de curcan fiartă

1 ardei galben

1 ardei verde

2 roşii

2 căţei de usturoi

250 g brânză Feta

sare

piper


Cum se prepară

1.    Se taie carnea cuburi şi se aşază într-un castron. Se curăţă ardeii de cotoare,seminţe şi se taie cuburi. Căţeii de usturoi se taie felii sau se zdrobesc. Se taie roşiile sferturi,se îndepărtează seminţele şi apoi se taie felii sau cuburi. Brânza se taie cuburi.

2.    Se condimentează toate ingredientele cu sare şi piper,după gust,şi se amestecă uşor să nu se sfărâme. Se aşază salata pe cele 2 lipii,se împachetează şi se aşază pe farfuria de servit,tapetată cu frunze de salată verde. Alături se poate servi o cremă de brânză şi un ardei iute


Cumpără Click!pentru femei,ai CADOU8 pagini cu reţete. Colecţionează-le şi fă-ţi cartea ta de bucate!  A aparut nr 26 care te îmbie cu câteva idei irezistibile.