Imprimeuri

Rochiile cu imprimeu sunt la mare căutare sezonul acesta,dar alege întotdeauna ceva care să te reprezinte! Poţi încerca şi un „animal print”,dar renunţă la printul leopard. Este deja mult prea folosit şi rişti să devii o apariţie banală,în locul uneia deosebite. Printul zebră poate fi o soluţie,atâta vreme cât alegi alte culori decât alb negru,deci şi mai bine,încearcă un print girafă. Culorile calde,de maro,bej sau ocru,îţi vor da un aspect elegant şi numai bun pentru a fi purtat cu accesorii aurii.

 

Culori tari

Nu mă refer neapărat la culori neon,ci la cele tari şi evident,uni. Încearcă nuanţe solare sau de ce nu,acvatice,pentru a sărbători sezonul pe care-l traversăm. Nuanţele de turcois,sunt superbe şi te vor flata,dacă eşti brunetă,de exemplu. Mai poţi alege şi corai ori somon,dar ai grijă şi la modelul rochiei alese. Optează pentru podoabe de păr sau cercei discreţi şi neapărat,nu uita de poşeta plic,pentru că este la fel de importantă ca şi rochia în sine! 

 

Aplicaţii

Rochia din satin este o rochie pretenţioasă,însă extrem de frumoasă şi elegantă. Dacă găseşti un model care are şi aplicaţii ori detalii deosebite,cumpăr-o! Mă refer aici la aplicaţii de pietre ori paiete,eventual pene,însă totul ales într-o notă discretă. Nici nu este mai deranjant ca o rochie integral „împodobită”! Una dintre tendinţele acestui sezon este nota minimală a hainelor şi a accesoriilor,deci nu exagera!