Te gândeşti că purtarea unei nuanţe de ruj îndrăzneţe atunci când te duci la muncă nu prea este potrivită? Dar,cu siguranţă,nu te-ai gândit cum să faci să adopţi culori mai îndrăzneţe pentru zilele în care te duci la muncă. Poate nu ştiai,dar nuanţa potrivită ajută la menţinerea unui echilibru cu restul machiajului.

De fapt,un ruj îndrăzneţ adaugă un plus ţinutei care,de cele mai multe ori,este monocromatică. La urma urmei,cu nuanţa rujului bine ales,o faţă poate cuceri lumea. În plus,sunt culorilecare transmit încredere şi strălucire şi chiar te fac să te simţi încrezătoare din interior.

Iată care sunt paşii pentru un machiaj perfect:

Curăţarea feţei

Primul pas constă în curăţarea feţei,deoarece atunci când începi să aplici machiajul,faţa trebuie să fie curată. Apoi,aplică cu mişcări circulare o cremă hidratantă,care trebuie să fie absorbită de piele şi o laşi să se usuce.

Aplicarea de primer

Aplică pe faţă un primer,ca machiajul să fie perfect şi mat. Fără acest lucru,este posibil să nu obţii aspectul buzelor îndrăzneţe.

Aplicarea fondului de ten

Începe să aplici fondul de ten,care trebuie să acopere toată suprafaţa feţei. Poţi face acest lucru cu degetele,dar este recomandată folosirea unui burete care ajută la întinderea lui. În plus,îndepărtează orice exces de produs de pe faţă şi este cel mai potrivit când vine vorba despre întinderea fondului de ten.

Foloseşte un corector anticearcăn

Aplică anticearcăn pentru a acoperi punctele negre şi alte semne de pe faţă. La fel,foloseşte-te de un burete.

Aplică pudra de faţă pulbere

Retuşează machiajul cu pudra de faţă pulbere. Cu ajutorul ei,vei obţine faţa de porţelan.

Tuşul de ochi

Foloseşte tuşul de ochi lichid pentru linia superioară a genelor. Trebuie să fie o linie foarte subţire,care în partea de jos poate fi un pic mai groasă,sau poţi utiliza un creion de ochi nude sau alb. Acesta le dă un aspect proaspăt. Termină machiajul ochilor cu câteva straturi de rimel.

 La final,rujul  

Este cea mai importantă partea a machiajului. Aplică pe buze culoarea preferată. Recomandate sunt roşu sau nuanţele metalice luminoase,deoarece acestea pot face întregul aspect să devină instantaneu luminos.

Credit foto:www.boldsky.com