Nu uita de atingeri!

 

Înainte ca ea să creadă că focul pasiunii e pe final,lasă-ţi degetele să rătăcească spre zona buricului şi a taliei ei. Ţine cont ca mişcările să fie blânde şi lente. În acest fel,o vei pregăti pentru starea de spirit necesară unei noi partide de sex.

 

Fă-i un masaj

 

Imediat după prima rundă de sex,masează-i umerii încordaţi. Nu numai că se va simţi iubită şi îngrijită,dar masajul o va excita şi astfel va fi din nou pregătită pentru o nouă sesiune de pasiune.

 

Ţine-o în braţe

 

Nu în grabă,ci pune-ţi încet braţele în jurul taliei ei. Arată-i că o iubeşti,că ţii la ea,şi mângâie-i umerii,spatele,picioarele. Nu sări peste acest pas imporatnt,care,încet-încet va duce la o nouă partidă de amor.

 

Faceţi duş împreună

 

Nu prea-ţi vine să te gândeşti o nouă sesiune de sexatunci când eşti transpirat,nu? Pentru a nu pierde timpul,cel mai bine ar fi să faceţi duş împreună şi chiar să vă săpuniţi unul pe celălalt. Întinde-i gelul de duş pe piele şi roag-o să facă şi ea acelaşi lucru pentru tine.

 

Nu strică să bei un pahar de vin

 

Un pahar de vin poate fi de ajutor,mai ales după o partidă de sex. Aşa că scoate o sticlă de vin şi ţine un toast. Ea va fi mai relaxată,se va simţi confortabil în compania ta şi nu-i va fi teamă să discute despre dorinţele ei sexuale.

 

Roag-o să-ţi poarte cămaşa

 

Înainte s-o dezbraci de lenjerie,roag-o să-ţi poarte cămaşa. Pe lângă faptul că va arăta sexy în ea,şi ea se va simţi adorată. Pentu a-ţi uşura munca din timpul celei de-a doua runde de amor,o poţi ruga să nu poarte lenjerie pe sub cămaşă.