Odată cu trecerea timpului,sacourile de damă au fost reinventate de către designeri şi se potrivesc chiar şi la rochii sau la evenimente mondene. Aşadar,e normal să ne intereseze ce sacouri de damă sunt la modă în 2016:

Sacouri de damă la modă în 2016:cele cu croială masculină,dar şi cele asimetrice

Dacă vorbim de sacourile de damă la modă în 2016 trebuie să spunem că în topul preferinţelor designerilor vestimentari se regăsesc modelele cu croială masculină,dar şi cele sport. E cumva normal să se întâmple acest lucru pentru că aceste tipuri de sacouri sunt foarte practice şi se pot combina cu numeroase articole vestimentare.

Colecţiile Louis Vuitton,Bottega Veneta,DKNY,Christian Dior,Vera Wang,Donna Karan,Boss,Saint Laurent au demonstrat încă o dată,dacă mai erau persoane ce se îndoiau,că sacourile ce au croială masculină se potrivesc de minune atât cu pantaloni,cât şi cu rochii.

Printre sacourile la modă în 2016 se numără şi cele asimetrice. Chanel,Vivienne Westwood Red Label,Boss,Versace,Salvatore Ferragamo au folosit detalii de croială neproporţionale şi la sacouri. Asimetriile transformă banalele sacouri în piese vestimentare originale care nu au cum să rămână în anonimat. Dacă vrei să atragi priviri asupra ta,alege un sacou asimetric şi cu siguranţă vei reuşi acest lucru.

Pe sacourile de damă la modă în 2016 se vor regăsi penele,fundele,paietele şi franjurii

De asemenea,sacourile de damă la modă în 2016 sunt cele care diferite elemente de decor,printre care penele,franjurile,fundele,broderia,paietele,garnitura metalică,nasturi,gulere aplicate. Aceste minunăţii pot fi găsite în colecţiile Dolce &Gabbana,Reem Acra,Balmain,Zadig &Voltaire,Undercover,Chanel,Givenchy,Versace.

Şi sacourile oversize sunt la modă în 2016. Sacourile cu dimensiuni mai mari pot avea şi ele un loc în garderoba oricărei femei,indiferent de stilul şi greutatea acesteia. De exemplu,femeile cu forme voluptoase pot ascunde cu succes formele lor proeminente,iar cele mai slăbuţe,în schimb,pot aduce proprii parametri la standardele general acceptate.

Dacă vreţi să ştiţi ce culori sunt preferate pentru sacourile la modă în 2016,vă voi spune că nu veţi da greş dacă veţi alege un astfel de articol vestimentar negru,albastru închis,verde ori gri.