Samsung a confirmat în cadrul CES că are în plan lansarea acestui dispozitiv în prima jumătate a anului 2019, după debutul Galaxy S10. Galaxy F, primul smartphone cu display Infinity-Flex, a fost prezentat în cadrul evenimentului CES 2019.

Va avea un display mai mic, de 4,7” pe partea din faţă şi unul mare de 7,2” la interior. Poate fi folosit atât în mod „normal”, cât şi în mod „tabletă”. Dispozitivul este destinat pieţei business şi a profesioniştilor cu venituri mari, scrie go4it.

Samsung Galaxy F - lansare vară 2019 VIDEO

Preţul lui Samsung Galaxy F ar putea fi şi de 1.850 de dolari. Producătorul nu se aşteaptă la vânzări răsunătoare pentru prima generaţie. Samsung aşteaptă să livreze un milion de unităţi ale acestui model pe piaţă în cursul anului 2019. Disponibilitatea va fi limitată.

Galaxy F va fi lansat în Coreea de Sud, iar apoi va ajunge şi în Occident, mai ales în Statele Unite. Samsung nu este însă singurul producător de telefoane mobile care urmează să lanseze dispozitive cu ecrane pliabile. Huawei, OPPO şi Xiaomi lucrează şi ele la dispozitive asemănătoare.