Potrivit adepţilor dietei Mayo,urmând cu stricteţe regulile,vei slăbi 5-7 kilograme,fără sport şi fără a pierde din masa musculară.

Dieta Mayo,reguli de bază

Pentru început,trebuie să ştii că este indicat ca pe durata regimuluisă bei cât mai multe lichide,în principiu apă plată sau ceai neîndulcit. Consumul de alcool este complet interzis,iar gustările trebuie şterse de pe listă. În plus,este obligatoriu să mănânci minimum 6 ouă pe săptămână,fără a depăşi 6 ouă pe zi. Mai ai voie să mănânci ţelină,roşii,castraveţi,dar numai în cantităţi foarte mici. 

Dieta mayo:meniul pe zile

Luni

La micul dejun bea o cafea sau un ceai neîndulcit. La prânz mănâncă 2 ouă fierte,1 roşie mică şi o porţie de spanac. La cină ai voie o salată de vită cu o salată cu dressing de ulei şi oţet.

Marţi

La micul dejun este la fel ca luni,doar că ai voie şi un biscuite. La prânz mănâncă exact ce ai mâncat şi la cina de luni. Iar la cină consumă o supă fără carne,cu brânză de vaci slabă.

Miercuri

Pentru micul dejun rămâne acelaşi meniu ca în ziua precedentă. La prânz ia o ţelină cu o portocală,iar la cină ai voie 2-3 ouă,şuncă degresată şi salată.

Joi

Micul dejun rămâne neschimbat. La prânz prepară 1-2 ouă fiertetari cu 2 felii de caşcaval şi o salată de roşii cu morcovi,iar la cină ai voie un mix de fructe,fără adaos de zahăr,frişcă sau alte topinguri.

Citeşte şi: De ce quinoa este considerată un superaliment

Vineri

Acelaşi mic dejun. La prânz mănâncă o salată de roşii cu morcovi şi un file de peşte slab. La cină,consumă o salată verde cu o porţie de carne de vită la grătar.

Sâmbătă

La micul dejun bea o cafea sau un ceai,dar fără biscuiţi. La prânz mănâncă o jumătate de pui la cuptor cu salată verde,iar la cină pregăteşte 2 ouă fierte tari cu o salată de roşii cu morcovi.

Citeşte şi: Cum se bea cafeaua verde!

Duminică

Începe ziua cu o cafea sau ceai cu un biscuite,iar la prânz mănâncă o friptură de vită cu un fruct. La cină răsfaţă-te cu ce vrei tu,dar fără dulciuri,produse de patiserie sau alcool.

Celelalte 7 zile reia dieta pe zile,aşa cum apare mai sus.