Ulei de măsline

Deshidratarea pielii duce la reducerea nivelului de elasticitate şi,prin urmare,celulita începe să fie vizibilă. Pentru a preveni apariţia celulitei,bea mai multă apă pentru a menţine organismul hidratat. În plus,pentru rezultate mai bune,masează pielea picioarelor cu ulei de măsline în fiecare seară.

Citeşte şi:Băutura naturală care reduce celulita

Oţet de mere

Oţetul de mere este folosit în rutina de înfrumuseţare,având capacitatea de-a preveni şi reduce celulita. Poţi face un amestec din cantităţi egale de miere şi oţet de mere. Pasta obţinută o aplici pe piele,masând cu mişcări circulare de jos în sus.

Ulei de mandarine

Uleiul de mandarine este o sursă de antioxidanţi,care ajută la îndepărtarea toxinelor din organism. Toxinele sunt responsabile pentru apariţia celulitei. Poţi aplica ulei de mandarine direct pe piele. Sau,îl poţi amesteca cu ulei de măsline,pentru a obţine rezultate mai bune.

Citeşte şi:Ia-ţi adio de la celulită practicând aceste exerciţii!

Suc de lămâie

Este cunoscut faptul că sucul de lămâie este eficient în tratarea cicatricelor. Mai mult decât atât,are proprietăţi de tonifiere,care acţionează pentru reducerea celulitei. Dacă ai pielea sensibilă,poţi prepara un amestec din suc de lămâieşi miere,pe care-l aplici pe piele în timp ce o masezi.

Ulei esenţial de nucă de cocos

Uleiul esenţial de nucă de cocos este considerat tratamentul cel mai eficient pentru reducerea celulitei. De asemenea,stimulează producerea de colagen şi creşte nivelul de elasticitatea. Şi,pentru că hidratează pielea,masează zona afectată de celulită cu acest ulei.

Credit foto:inminutes.com