Combinaţia dintre miere şi seminţele de susan are un gust delicios,fiind preferat de multe persoane care ţin dietă. În plus,nu este doar delicios,ci este foarte hrănitor şi care tratează mai multe probleme de sănătate.

Iată la ce probleme de sănătate ajută:

1. Stimulează sistemul imunitar;

2. Scade pofta pentru dulciuri;

3. Reduce durerile abdominale;

4. Reduce tulburările digestive,inclusiv colita,ulcer sau gastrita;

5. Ajută sistemul imunitar;

6. Stimulează energia şi rezistenţa;

7. Te ajută să fii concentrată la activităţi;

8. Ajută sănătatea pielii;

9. Previne căderea părului şi alte probleme ale acestuia;

10. Previne obezitatea.

Aşa cum am spus mai sus,această combinaţie este nutritivă. Mierea este foarte bună pentru atunci când suntem răcite sau avem gripă,este ca un remediu. Seminţele de susan ajută sistemul respirator şi sunt benefice pentru cei care suferă de reumatism articular. În plus,sunt o sursă de ulei,care este benefic organismului.

În combinaţie,cele două sunt de necombătut. Ne oferă vitamine şi minerale care ne ajută să ne menţinem sănătoase. Conţin vitamina A,vitamina B,  vitamina E şi acizi graşi esenţiali omega 3 şi 6.

În trecut,această combinaţie era folosită de femei pentru a ajuta glanda de reproducere. În plus,în urma unor studii,acest amestec ajută şi la combaterea oboselii cronice şi a variaţiilor de dispoziţie. Începe să incluzi în meniu această combinaţie.

Ai nevoie de:

-o lingură de miere de albine

-două linguri de seminţe de susan

Mod de preparare:

Tot ce trebuie să faci este să le pui într-un bol,în care le amesteci bine. Asta este tot. Mănâncă câte o lingură în fiecare dimineaţă,după ce iei micul dejun. Poţi prepara mai multă şi o consumi în timpul săptămânii.