Domnule doctor,cum facem să nu mai răcim iarna?

Este foarte important să ne pregătim pentru sezonul de răceli şi gripe cu o perioadă de imunizare,care să poată mări capacitatea organismului de a se apăra singur. Vă recomand cu încredere produsele bazate pe echinacea,cat’s claw,măceşe şi propolis.

O schemă simplă de administrare:15 zile pe lună ia Echinacea 500 mg Alevia sau Imunitate forte Alevia şi 10 zile Propolis C-tare Alevia. Un acccent deosebit trebuie pus pe alimentaţia echilibrată,bogată în:legume şi fructe crude,alune,nuci,caise,piersici,struguri,afine,sfeclă,peşte,ouă,lapte,măceşe,ardei iute,roşii şi usturoi. E foarte bine şi dacă reuşim să preparăm dimineaţa un suc proaspăt pe bază de portocale. Sportul e obligatoriu,altfel imunitatea scade-fiindcă mişcarea o menţine la nivel maxim. Putem încerca şi tratamente periodice cu argilă,băi calde şi masaj terapeutic.

Compoziţie per 2 comprimate:Rhodiola 300 mg (extract 5% rosavins),Ginseng siberian 300 mg (extract 0,4% eleutherozide),Schizandra150 mg(extract 2%schizandrins).Persoanele foarte slabe răcesc mai des?

Atât supraponderalii,cât şi cei cu greutatea sub normal au reacţii încetinite din partea sistemului imunitar,deci e important să ne păstrăm o greutate normală. De asemenea,e bine să evităm stresul,pentru că în timpul perioadei de stres corticosteroizii eliberaţi sunt cei mai de temut duşmani ai sistemului imunitar.

Compoziţie per comprimat:Salix alba 100 mg (extract 2,5% salicin),Echinacea purpurea 80 mg (extract 4% polifenoli),Măceşe 60 mg (extract 50% Vitamina C).


Ce produse recomandaţi pentru protecţia împotriva răcelii şi a gripei?

Adaptonic,Echinacea 500 mg şi Imunitate forte de la Alevia. Toate trei pun în mişcare sistemul imunitar şi capacitatea organismului de apărare.

Care sunt cele mai bune produse naturiste care le vin de hac răcelii şi gripei?

Recomand Antigripal şi Ceai antigripal de la Alevia. Antigripalul Alevia conţine cele mai puternice plante în lupta cu răceala:echinacea,salcia şi măceşele. Echinacea nu numai că întăreşte imunitatea,dar acţionează ca o adevărată armată de anticorpi,stopând atacul germenilor şi scurtând perioada de boală. Salcia este cunoscută ca aspirină vegetală,fiind o sursă naturală de acid acetilsalicilic. Măceşele sunt extrem de bogate în vitamina C,de mare ajutor în răceală fiindcă stimulează sistemul imunitar să se lupte cu boala. Dar atenţie,remediile naturiste au efect maxim dacă sunt luate de la primele simptome. De asemenea,ne pot ajuta să nu mai răcim deloc.

Compoziţie per comprimat:Lemn-dulce 150 mg (extract 4:1),Pătlagină 50 mg (extract 4:1),Valeriană 80 mg (extract 0,8% acid valerenic).

Cum reuşim să oprim tusea sâcâitoare?

Recomand o formulă specială,sub formă de comprimate,împotriva tusei:lemn-dulce,pătlagină şi valeriană. Toate se regăsesc în Antitusiv de la Alevia,la care se poate adăuga şi un ceai special pentru calmarea tusei,precum Ceai antitusiv de la Alevia.

Ce facem cu durerea de gât? Există remedii naturiste?
Propolisul nu dă greş niciodată în ameliorarea durerilor de gât pentru că are efect antiseptic. De asemenea,uleiurile de mentă,eucalipt şi pin atenuează durerea şi sunt antiseptice puternice ale căilor respiratorii. Recomand Propolis Vitamina C şi Florisept de la Alevia.

Cum ne menţinem tonusul şi energia în zilele lungi de iarnă?
În sezonul rece e greu să fim la fel de energici ca în zilele de vară. Recomand Energiva fem Alevia pentru vitaminizare şi suc organic de Noni tahitian Alevia pentru reenergizare şi diminuarea stresului.