Multe persoane apelează la tratamente cosmeticepentru a combate aceste linii inestetice de pe frunte. Dar,în realitate,aceste tratamente scumpe pot afecta sănătatea pielii.

De aceea,sunt mai eficiente măştile făcute în casă,de tine. Acestea reduc liniile fine pe de frunte şi le pot elimina definitiv dacă sunt aplicate în mod regulat.

Avantajul aplicării unei măşti pentru combaterea ridurilor este faptul că este cea mai eficientă şi sigură metodă. Ingredientele precum banana,laptele bătut şi mierea le găseşti cu uşurinţă în bucătărie.

În plus,aceste trei ingrediente combinate sunt perfecte pentru încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii,în special a ridurilor. Totodată,sunt încărcate cu substanţe nutritive şi vitamine esenţiale care hrănesc pielea de la suprafaţă.

Reţeta acestei măştiincredibile care elimină ridurile:

Ingrediente:

-o banană fără coajă

-3 linguri de lapte bătut

-o  lingură de miere

Mod de preparare

Într-un vas se pune banana pe care o pasezi cu o furculiţă,apoi adaugi cele trei linguri de laptele bătut şi mierea. Amestecă toate ingredientele până se formează o pastă,pe care o aplici pe frunte şi-o laşi să acţioneze 15-20 de minute. După care,clăteşti bine cu apă călduţă. Repetă acest tratament de 2-3 ori pe săptămână şi vei vedea rezultatele.

Credit foto:www.boldsky.com