Fotograful Alison Jackson, cunoscut pentru falsuri, a pus în practică o scenă pe care probabil că mulţi o au in minte: o bătaie între Kate Middleton şi Meghan Markle.

Exact ca în fotografiile de mai jos, în viziunea lui Alison Jackson. Fotografiile realiate de aceasta arată mai mult de o ceartă. De fapt, cele două ducese se "păruiesc", Kate fiind cea mai afectată. 


Fotograful Alison Jackson care se ocupă de falsuri, este răspunzător şi de renumitele imagini în care Meghan şi Harry fac yoga.

Conform zvonurilor, relaţia dintre cele două cupluri, Harry-Meghan şi William-Kate, nu este deloc bună. Ducessa de Sussex, Kate Middleton, prinţul William şi prinţul Harry au fost împreună la petrecerea organizată la Palatul Buckingham pentru a celebra 50 de ani de când Charles are titlul de Prinţ de Wales. 

În trecut, jurnaliştii au scris chiar că Meghan ar fi făcut-o să plângă pe cumnata ei cu anumite pretenţii legate de felul cum trebuie să arate rochia de domnişoară de onoare pe care prinţesa Charlotte, fiica lui Kate şi a lui William, a purtat-o la nuntă.

Pe de altă parte, Kate Middleton neagă totul. În cadrul unei vizite la Universitatea Leicester, ducesa de Cambridge a vorbit şi despre cumnata ei.  

"Da, absolut, sunt foarte încântată de Meghan şi noul bebeluş. Este un moment special, iar George şi Charlotte, dar şi Louis, vor avea un văr, aşa că e foarte special”, a declarat aceasta.


Sursă: mirror.co.uk