Scorţişoara,perfectă pentru păr strălucitor,mătăsos şi cu volum.

Scorţişoară pudră şi ulei de măsline

Amestecă 1 lingură de ulei de măsline cu 2 linguri de scorţişoară pudră. Aplică pastaobţinută pe scalp şi masează timp 5-10 minute. O laşi să acţioneze 60 de minute,după care clăteşti părul cu apă călduţă.

Citeşte şi:Ştii care sunt beneficiile surprinzătoare ale mierii asupra ochilor?

Scorţişoară pudră şi miere

Amestecă 1 lingură de mierecu 2 de scorţişoară,iar pasta obţinută o aplici pe păr începând de la rădăcini până spre vârfuri. O laşi să acţioneze 1 oră,după care clăteşti cu apă călduţă. Această mască va stimula creşterea părului.

Scorţişoară pudră,ou şi ulei de măsline

Amestecă 2 linguri de scorţişoară,1 de ulei de măsline şi 1 ou. Masca obţinută o aplici pe păr,masezi scalpul şi o laşi să acţioneze 30 de minute. După care,clăteşti cu apă călduţă. Repetă acest tratament săptămânal pentru rezultate mai bune.

Scorţişoară pudră şi ulei de argan

Combină 2 linguri de ulei de argan cu 1 de scorţişoară şi aplică amestecul obţinut pe păr. Masează 5 minute,apoi laşi masca să acţioneze 1 oră şi jumătate,după care clăteşti părul,îl speli cu şampon şi clăteşti din nou.C

Citeşte şi:Măşti faciale naturale din doar două ingrediente

Scorţişoară pudră,banană şi ulei de măsline

Pasează o banană,pe care o amesteci cu 3 linguri de scorţişoară pudră şi 2 de ulei de măsline. Pasta obţinută o aplici pe păr şi o laşi să  acţioneze 1 oră,după care clăteşti cu apă călduţă.

Scorţişoară pudră,ulei de ricin şi miere

Amestecă 2 linguri de scorţişoară,1 de ulei de ricin şi 1 de miere. Pasta obţinută o aplici pe păr şi o laşi să acţioneze 40 de minute,după care clăteşti cu apă călduţă.

Sursă+credite foto:www.boldsky.com