Când spui orgasm,spui plăcere intensă dusă la cele mai înalte culmi. Misterele sexului ideal pot fi descifrate individual,în timp şi având un partener de sexcare ţine cont de fanteziile tale.

O partidă de sex devine mai bună cu timpul

Crezi sau nu,orgasmele apar şi se îmbunătăţesc odată cu înaintarea în vârstă. De fapt,cele mai multe femei experimentează orgasme mai puternice în jurul vârstei de 30 de ani şi nu pe la 20. Îţi dai seama cum sunt la 40 de ani?

4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde

Femeile pot avea orgasme multiple

Şi noi care credeam că bărbaţii se bucură mai mult de o partidă de sex!

Cea mai nasoală poziţie sexuală!

Ei bine,în timp ce ei au nevoie de puţin timp să-şi revină după un orgasm,femeile pot ajunge pe culmile plăcerii în câteva secunde,de mai multe ori.

Cele mai multe femei au orgasm prin masturbare

Ipotetic vorbind,orgasmul poate fi atins în timpul actului sexual. Statistic,reprezentantele sexului frumos se bucură de orgasme intense mai mult prin masturbare.

Orgasmul îţi ia durerea de cap

Conform unui studiu recent în domeniu,un orgasm poate să calmeze una din două dureri de cap. Cu alte cuvinte,data viitoare când suferi din pricina durerilor de cap,în loc să iei un analgezic,bucură-te de un orgasm binemeritat.

Cât ţine plăcerea

Cercetătorii au studiat şi acest aspect deosebit de important,de altfel. Din analizelor lor a reieşit că un orgasm poate să dureze între şase şi zece secunde. Uite o urare pe care o femeie deşteaptă o va aprecia la maximum,dacă are legătură cu sexul:Să ai un orgasm de nota 10!

Femeile se excită şi la filme cu… femei

Poate sună un pic ciudat,dar este dovedit că femeile implicate în relaţii cu bărbaţi pot avea orgasm şi dacă se excită vizionând filme cu lesbiene. Bărbaţii nu pot face asta,decât dacă sunt de aceeaşi orientare sexuală cu cei din clipul erotic. Nu o spunem noi,o arată studiile.

Orgasmul masculin acţionează ca un drog

Tot ştiinţific vorbind,orgasmul masculin are un impact asupra creierului care este similar cu efectul produs de stupefiante,precum heroina.