Este vorba de o băutură preparată din ingrediente naturale.Ai nevoie de 2 cm de rădăcină de ghimbir,4 morcovi,3 mere şi sucul de la o jumătate de lămâie. Ingredientele se amestecă bine în blender.Vei obţine o băutură cremoasă şi delicioasă,care se recomandă pentru consum dimineaţa,înainte de micul dejun. Important este,de asemenea,să o consumi întotdeauna proaspătă.

Cum te ajută această băutură

Ghimbirulscade colesterolul din sânge şi distruge bacteriile din tractul digestiv care sunt responsabile de apariţia ulcerului. În plus,acest condiment stimulează refacerea florei intestinale,reglează peristaltismul intestinal şi combate durerile de cap şi migrenele.

Morcovuleste esenţial pentru sănătatea inimii,ochilor,dinţilor şi gingiilor. Specialiştii susţin că această legumă previne apariţia atacului de cord,îmbunătăţeşte vederea,previn cancerul şi menţine sănătatea şi frumuseţea pielii.Mereleîntăresc imunitatea,stimulează procesul de slăbire,îmbunătăţesc funcţionarea rinichilor,a ficatului şi a vezicii biliare. Previn,de asemenea,afecţiunile dentare şi gingivale,protejează sistemul cardiovascular,reduc stresul şi oboseala,combat insomnia şi ţin la distanţă virusurile şi bacteriile care atacă organismul.

Lămâiareduce tensiunea,eliminp toxinele din corp,uşurează simptomele artritei,protejează organismul de infecţii,de răceală şi de afecţiuni dentare. Nu în ultimul rând,lămâia întăreşte imunitatea.