Rodia,un fruct plin de antioxidanţi,te menţine tânără şi plină de viaţă. Ea protejează organismul de radicalii liberi vinovaţi în procesul celular de îmbătrânire. Un pahar cu suc de rodie,băut dimineaţa,este absorbit în totalitate şi oferă corpului substanţele necesare în procesul de regenerare al corpului.

Şi măştile cu suc de rodie oferă rezultate uimitoare. Eşti cu un pas înainte problemelor inestetice cauzate de frig (pete roşii,piele uscată) dacă aplici,o dată la două zile,o mască nutritivă,cu factor de protecţie împotriva temperaturilor scăzute,dintr-o banană bine coaptă,o linguriţă cu miere şi două cu suc de rodie. Amesteci până se omogenizează şi aplici pe faţă. Laşi masca să acţioneze o jumătate de oră. Apoi te speli pe faţă cu apă călduţă.

Sucul de rodie mai are efect antiinflamator asupra pielii,e cicatrizant şi antiseptic. Iată de ce,tamponările,în fiecare seară,cu suc de rodie previn coşurile,tratează petele roşii şi previn infecţiile uşoare. Cosmeticienii mai folosesc sucul de rodie pentru a menţine culoarea părului după vopsire. Taninii din acest fruct fixează culoarea,dău strălucire părului,volum şi-l menţin frumos.