Alimentul care declanșează cancerul mamar 

În urma mai multor studii, oamenii de știință au afirmat că există un aliment care reduce riscul apariției cancerului la sân. Între timp, s-au realizat alte cercetări care contrazic aceste studii.

Cercetătorii de la Memorial Sloan Kettering Cancer Center din New York,care studiază cancerul de sân invaziv,avertizează femeile care consumă acest aliment că accelerează rata la care celulele de cancer mamar se răspândesc.

Soia conține cantități mari de toxine naturale sau antinutrienți. Aceștia sunt inhibitori care blochează enzimele necesare pentru digestia proteinelor. Ei pot produce disconfort gastric,reduce digestia proteinelor și împiedică captarea aminoacizilor.

Accelerează progresia cancerului la sân

Mii de femei din întreaga lume sunt acum consumatoare de soia,deoarece s-a afirmat multă vreme că această legumă le protejează împotriva cancerului la sân. Cu toate acestea,în 1996,cercetătorii au descoperit că femeile care consumă proteine izolate din soia au avut o incidență crescută să dezvolte hiperplazie epitelială,o boală care prevestește tumori maligne. De aceea,autorii studiului au ajuns la concluzia că femeile nu ar trebui să consume produse din soia pentru a preveni cancerul de sân.


Citește și:

10 factori care cresc riscul de cancer la sân

Cancerul de sân poate fi prevenit! Iată cum!


Nu consuma soia nefermentată

Fitații din produsele din soia nefermentate împiedică absorbția proteinelor ​​si mineralelor:calciu,magneziu,fier,zinc,decât cele fermentate. În forma ei naturală,soia conține fitochimicale,ce are efecte toxice asupra organismului uman. Unul dintre antinutrienții plantei sunt fitații,care au rolul de a proteja planta,astfel încât să poată trăi suficient de mult pentru a se reproduce în mod eficient.

Soia este deosebit de bogată în aceste substanțe chimice. Dacă acestea nu sunt îndepărtate,în urma fermentației sau prin înmuiere,soia este una dintre cele mai periculoase alimente pe care o poți mânca.

Consumul de soia nefermentată duce la apariția stresului digestiv,problemelor de reproducere pentru bărbați și femei,alergiilor,ADHD-ului,boli de inimă,cancer,malnutriție,pierderea libidoului.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei