Alimentul care poate învinge cancerul 

Specialiștii au descoperit că amestecul dintre zeama de lămâie și bicarbonatul de sodiu poate avea un efect de 10. 000 de ori mai puternic decât chimioterapia. Aflam din acest articol totul despre alimentul care poate învinge cancerul.

Numărul bolnavilor de cancer crește an de an foarte mult. Din acest motiv,cercetătorii sunt în căutarea unor tratamente alternative. Unele studii au demonstrat că lămâile au proprietăți anticancer. Prin urmare,lămâia este indicată în tratamentul chisturilor și tumorilor.

Combinația dintre bicarbonat de sodiu și lămâie are efect antimicrobian puternic în tratarea infecțiilor bacteriene și fungice. Mai mult decât atât,acest amestec te scapă de paraziții interni,fiind indicat și în reglarea tensiunii arteriale.

Alimentul care poate învinge cancerul-Lămâia te scapă de stres

Datorită vitaminei C,B,calciului,fierului,fosforului,potasiului,magneziului,zincului,proteinelor și carbohidraților care să găsesc în aceasta,lămâia este benefică pentru sistemul nervos,fiind un antidepresiv puternic,reducând stresul și calmând nervii.


Citește și:

Acest tip de ulei esențial combate cancerul!

Iată semințele care previn cancerul!


Distruge celulele canceroase

Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente susține că,în urma a 20 de experimente de laborator,realizate începând cu anul 1970,până de curând,lămâia distruge celulele canceroase în 12 tipuri de cancer. Aceasta previne metastaza celulelor canceroase și este de 10.000 de ori mai puternică decât medicamentele,cum sunt adriamicina și chimioterapia.

De asemenea,cercetătorii au descoperit că un amestec din zeamă de lămâie și bicarbonat de sodiu distruge celulele canceroase,fără a afecta celulele și țesuturile sănătoase. Specialiștii spun că pacienții diagnosticați cu cancer ar trebui să bea suc de lămâie și o linguriță de bicarbonat de sodiu.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "