Ce boli îți pot afecta viața sexuală 

Se știe că viața sexuală este o parte importantă când vine vorba de viața de cuplu. Află în rândurile de mai jos care sunt problemele de sănătate care pot afecta viața sexuală dacă nu sunt depistate și tratate corespunzător!

Afecțiunile cardiace
 
E drept că Asociaţia americană a cardiacilor a dat asigurări persoanelor cardiace și care au suferit de atac de cord că sănătatea lor nu este pusă în pericol în timp ce întrețin raporturi sexuale.
 
Totuși, unele persoane trebuie să fie precaute, motiv pentru care e posibil să apară senzația de neîmplinire pe plan sexual. Este cazul celor supraponderali, deoarece în timpul orgasmului, tensiunea creşte periculos de mult.
 
Dacă medicul a declarat bolnavul apt de efort fizic, atunci nu ar trebui să apară probleme. De asemenea, trebuie evitată asocierea tratamentului medicamentos pentru inimă cu acela pentru disfuncțiile erectile, fără a cere sfatul medicului de familie sau al cardiologului.
 
Unele infecții
 
Un tip de infecție care afectează uterul, trompele uterine și ovarele este anexita (boala inflamatorie pelvină). Deoarece se manifestă prin dureri abdominale intense și prin dureri în timpul contactului sexual, se numără și ea printre bolile care afectează foarte mult viața sexuală. Atenție! Dacă nu este tratată corect, poate să ducă la infertilitate.

Citeşte şi despre alte boli care îţi pot da viaţa sexuală peste cap, pe clicksanatate.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "