Ce se întâmplă dacă nu faci duș 2 zile 

Sunt o necesitate zilnică și ne apără de microbi și diverse bacterii din exterior. Sunt o modalitate de destresare după o zi lungă la birou. Poți sări peste dușul zilnic doar o singură zi, dar în a doua trebuie să te speli neapărat. Vom afla în continuare ce se întâmplă dacă nu faci duș 2 zile!

Uneori, este obositor să faci un duș în momentele în care te simți vlăguit. Sau dacă îți este rău sau ești internat în spital. Dar să sari peste dușul zilnic este într-adevăr atât de normal și inofensiv pentru sănătatea ta?

Ce se întâmplă dacă nu faci duș 2 zile

1. Mirosul neplăcut

Mirosul e creat de bacterii de pe pielea noastră și produc deșeuri. Transpirația este o modalitate de a scăpa de produsele deșeurilor, astfel încât pielea noastră conține o mulțime de toxine și este un mediu primordial pentru bacteriile care trăiesc acolo după ce transpirăm, mai ales după sală. Deci, dușul este singura modalitate de a scăpa de sudoare, mirosuri și izuri neplăcute.

2. Infecțiile pielii

Dacă bacteriile și germenii nu sunt eliminați, se reproduc repede și dăunează pielii prin răspândirea infecțiilor. Provoacă mâncărimi și inflamații ale pielii. Spălarea este cel mai natural mod de a scăpa de ele.

3. Senzația neplăcută a pielii și îngrășarea ei

Pielea va deveni murdară, dezgustătoare și pur și simplu neplăcută. Procesul natural de reînnoire a pielii va continua, dar curățenia va fi amânată.

4. Pierderea părului

Pielea va deveni sub formă de fulgi și iritațiile vor apărea peste tot, mai ales în zonele umede ale corpului. Părul poate începe să cadă.

5. Stres

Vei deveni mai stresat și tensionat. Dușul vindecă în esență orice mușchi răniți care suferă adesea dacă suntem stresați.

6. Împiedicarea circulației sângelui

Dușul susține puterea sistemului imunitar prin masajul delicat al sistemului limfatic și creșterea circulației sanguine, astfel încât celulele noastre funcționează mai bine pentru a ne menține sănătoși în interior. Este un mod natural de vindecare a corpului.

Sursa

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "