Ce spune scrisul despre sănătatea ta 

Probabil ai crezut că între modul în care scrii și sănătatea ta nu este nicio legătură. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa, iar caligrafia ta îți spune la ce boli ești predispus!

Deși cele mai multe persoane învață să scrie în aproximativ același timp,scrisul lor este diferit. Acest lucru se datorează faptului că scrisul este dictat de creier. Din acest motiv literele sunt mai înclinate la unele persoane,în timp ce alții scriu mai drept. Află ce semnificație are fiecare tip de scris și cum schimbarea caligrafiei îți poate îmbunătăți sănătatea!

Ia o foaie de hârtie,copie textul următor și uită-te să vezi cum arată litera „l“.

Litera „l“ este rotundă

Te numeri printre acele persoane care au mereu o atitudine pozitivă și care nu se gândesc mereu dacă li se va întâmpla ceva rău. Și cum starea psihică și sănătatea au o mare legătură,o persoană optimistă nu va fi atât de tare afectată de efectele negative ale stresului,iar atitudinea sa o va ajuta să treacă mai repede peste problemele de sănătate.


Citește și:

Ce ți-e scris... în palmă ți-e pus

De ce se schimbă textura părului tău


Litera „l“ este subțire

Spațiul dintre cele două linii ale literei „l“ este foarte mic? Acest lucru denotă faptul că lași grijile zilnice să te macine,iar acest lucru are un mare impact asupra sănătății tale. Stresul este unul dintre principalii factori care cresc riscul de apariție al cancerului și al bolilor cardiovasculare. Așadar,este timpul să-ți schimbi atitudinea.

Litera „l“ este întreruptă

Există un spațiu sau o linie întrerupe litera „l“ în caligrafia ta? Ei bine,acest lucru este un semnal de alarmă asupra faptului că s-ar putea să suferi de o boală a inimii. Cum inima pompează sângele spre degete,întreruperea indică faptul că circulația sângelui este proastă și ritmul cardiac este neregulat. Este indicat să-ți faci un control cardiologic.

Sursa foto:http://www.doctoroz.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei