Combate răul de mișcare cu extract standardizat de ghimbir! (P) 

Dintre toate problemele care te pot deranja în vacanță, răul de mișcare este o sursă infinită de neplăceri. Femeile și copiii sunt în special vizați de această afecțiune care se manifestă prin indigestie, amețeală și migrene, însă cea mai supărătoare este senzația de greață, adesea însoțită de vărsături. 

Antimetil, suplimentul alimentar cu extract standardizat de ghimbir, de la Tilman, ameliorează simptomele răului de mișcare, astfel încât să te poți bucura de vacanță alături de cei dragi.

Stările de greață ocazionale nu justifică o vizită la cabinetul medicului, mai ales când există o soluție naturistă la care poți apela de fiecare dată când te regăsești în această situație. Ghimbirul este alternativa fitoterapeutică la medicamenele puternice care te pot face să te simți mai mult rău decât bine. Cu o lungă tradiție în tratarea problemelor digestive, planta medicinală a fost supusă la numeroase studii clinice în ultimii 30 de ani, fiind considerată un remediu sigur și eficient.  

Toate avantajele ghimbirului pentru sănătate  

Rezultatele testelor de laborator vorbesc de la sine. Gingerolul, principala substanță activă a plantei, ameliorează starea de greață provocată de răul de mișcare sau de alte tulburări medicale, precum disgravidia. Ghimbirul este și un remediu pentru vărsături, deoarece stopează chemoreceptorul care declanșează dorința involuntară de a voma. 

În cazul persoanelor care suferă de rău de mișcare, grețuri matinale sau digestie lentă, un stomac plin doar agravează problema, iar ghimbirul conține substanțe active care favorizează absorbția alimentelor. Acționează ca un calmant pentru țesutul iritat, ameliorând crampele abdominale, și conține fenoli care relaxează mușchii stomacului.

Nu în ultimul rând, specialiștii în fitoterapie recomandă planta medicinală pentru efectul tonifiant. Starea de amețeală este o altă consecință nefastă a răului de mișcare, împotriva căreia ghimbirul se dovedește util prin reglarea tensiunii arteriale.


Antimetil, pentru o călătorie lipsită de griji

Dacă și tu te numeri printre acele persoane care suferă de rău de mișcare, Antimetil poate fi remediul potrivit pentru tine, o soluție mereu la îndemână când te afli departe de casă. Te poate scăpa de senzația de greață și amețeala care se instalează la drumurile lungi. Consumă un comprimat cu 30 de minute înainte de a pleca, și o dată la 4 ore în timpul călătoriei, pentru a beneficia de substanțele active ale ghimbirului în proporții optime. Datorită extractului standardizat de ghimbir, suplimentul alimentar realizat în laboratoarele companiei Tilman, din Belgia, este mai eficient decât toate celelalte metode pentru includerea plantei în alimentație. Intră pe www.tilman.ro pentru a afla mai multe despre Antimetil și medicina bazată pe plante.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "