Cura de detoxifiere cu sucuri naturale 

Una dintre cele mai eficiente cure de detoxifiere este cea care se bazează pe consumul de sucuri naturale (mă refer la cele făcute chiar de noi din fructe și legume proaspete). Aceste licori pot face minuni pentru sănătatea noastră, mai ales acum după sărbătorile de iarnă, o perioadă în care avem nevoie de vitamine și minerale și de curățare a unor organe vitale. Iată cura de trei zile de detoxifiere cu sucuri naturale recomandată de celebrul Dr. Oz: 

Înainte de toate,trebuie să știi că o cură de detoxifiere presupune eliminarea din alimentație a alimentelor procesate din comerț,cafea,alcool,tutun,zahăr,făină,lactate,carne,ouă. În schimb,sucurile proaspete de fructe și legume vor fi cele care ajută la eliminarea toxinelor și regenerarea țesuturilor.

Dr. Oz recomandă cura de detoxifiere cu sucuri naturale de trei zile

Înainte de a te apuca de cura de detoxifiere cu sucuri naturale,trebuie să respecți câteva reguli. Iată despre ce este vorba:cu două zile înainte de a începe cura de detoxifiere este recomandat să elimini anumite alimente din dietă:cafeină,zahăr,carne roșie,lactate și orice alimente procesat. Poți să consumi doar fructe,legume și proteine slabe.

În plus,în fiecare dimineață,imediat după ce te-ai trezit,trebuie să bei două pahare cu apă călduță amestecată cu zeamă de lămâie și ghimbir răzuit. Seara,înainte de culcare,este recomandat să bei un ceai din plante medicinale. Nu este așa de complicat precum pare la prima vedere. Avantajul este că vei începe deja încă de la această etapă să te simți mai bine.

Cura de detoxifiere cu sucuri naturale,extrem de benefică pentru organism

Cura de detoxifiere cu sucuri naturale,ce trebuie ținută timp de trei zile,recomandată de celebrul Dr. Oz se începe așa:imediat după ce te trezești,trebuie să bei două pahare cu apă călduță amestecată cu zeamă de lămâie și ghimbir răzuit. La o oră după acest moment,fă-ți un suc de morcovi și ghimbir (3 morcovi,2 mere,o bucată mică de ghimbir). Ingredientele recomandate se pun în storcător și se consumă sucul proaspăt rezultat.

Pe la ora 10 vine momentul gustării. Nu trebuie să-l sari. Bea un suc verde făcut dintr-un  castravete,2 bețe de țelină,2 mere,un pumn de frunze de spanac,1/2 lămâie,o bucată de ghimber.

Pe la 12 și 30 – 13:00 (adică la prânz) va trebui să bei un suc de legume  preparat din 3 roșii mici,1 castravete,2 bețe de țelină,1 ardei roșu,1 ceapă roșie mică,2 căni cu pătrunjel frunze și codițe,1 lămâie verde.

Gustare de amiază are loc pe la ora 16:00. Acum îți vei face un suc citrice și verdețuri (un pumn de frunze de spanac,un pumn de frunze de sfeclă sau salată verde,1 castravete,6 Clementine). Pe la 18 vei bea un suc de cartofi dulci făcut dintr-un  1 cartof dulce,1 morcov,1 ardei roșu,2 rădăcină de sfeclă roșie,2 mere acrișoare,1 portocală.

La ora 20:00 vei servi cina. Trebuie să consumi fructe sau legume proaspete sau preparate simplu la cuptor,aburi,înăbușite (cam 200 de grame).

Ceai înainte de culcare:o cană cu ceai din plante medicinale,neîndulcit.

Această cură de detoxifiere din sucuri naturale trebuie să o repeți timp de 3 zile.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei