Faţa te trădează: ce spune chipul despre stilul tău de viaţă? 

Oamenii de știință sunt de părere că tot ceea ce consumi ți se citește pe chip. De exemplu, unii cred că formarea acneei este direct proporțională cu cantitatea de zahăr consumată.

Sănătatea ta digestivă are de suferit

Specialiștii spun că aspectul pielii are legătură cu starea de sănătate a sistemului digestiv. Asta înseamnă că este posibil să observi că anumite părți ale feței reacționează într-un fel când consumi anumite alimente. Asta depinde de obicei de tipurile de băuturi și alimente pe care intestinul le poate tolera.

Semnele care te trădează că mănânci prea mult zahăr

Printre indiciile care arată că obișnuiești să consumi produse bogate în zahăr se numără:ridurile și liniile fine de pe frunte,cearcănele de sub ochi,coșurile dureroase de pe față și subțierea sprâncenelor.

O perturbare a bacteriilor din tractul digestiv poate duce la formarea coșurilorde pe frunte și obraji. Potrivit medicinei chinezești,anumite zone ale feței sunt strâns legate de organele corpului. Astfel,tractul digestiv este conectat la frunte. Este motivul pentru care vei observa coșuri și pete uscate pe față.

Citește și:7 uleiuri testate pentru tratarea acneei

O creștere a nivelului de insulină din sânge adăugă presiune asupra glandelor suprarenale care reglează creșterea frunții. Acest lucru duce la subțierea sprâncenelor.

Care sunt indiciile că bei mult alcool

Ai ochii mai mereu roșii,pori dilatați,ți se deshidratează frecvent pielea ori ai observat că nasul și obrajii ți se înroșesc? Este posibil să te confrunți cu toate aceste simptome pentru că obișnuiești să bei frecvent alcool.

Citește și:Vrei să scapi de riduri? Prepară-ți această cremă uimitoare!

Consumatorii de alcool dezvoltă riduri și linii fine pe chip. Asta se întâmplă din cauza pielii deshidratate. Potrivit hartei feței dezvoltată de medicii chinezi,aspectul pielii între sprânceneare legătură cu starea de sănătate a ficatului.

Consumul de alcool poate provoca dilatarea capilarelor,situație care favorizează roșeața în obraji.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei