Moduri incredibile prin care sexul îți poate îmbunătăți sănătatea 

Studii recentă arată că sexul te poate întineri cu șapte ani, iar beneficiile asupra corpului nu se opresc aici.

Cum te întinerește

În timpul sexului,corpul tău secretă în cantități mari un hormon antiîmbătrânire,care te menține tânără atât la interior,cât și la exterior. Mai mult,dacă ajungi la orgasm,cantitatea acestui hormon din sânge crește de cinci ori mai mult dcât în mod normal.

Estompează ridurile

Oestrogenul este secretat de corp în cantități mari în timpul unei partide de sex,ceea ce înseamnă că pielea ta va deveni mai catifelată și mai elastică.

Combate durerile de cap

Obișnuiești să-ți refuzi partenerul pe motiv că te doare capul? Cercetătorii susțin că tocmai din acest motiv nu ar trebui să spui „pas” partidelor de sex,fiindcă în astfel de momente,corpul produce mai multă oxitocină,o substanță care pe lângă faptul că îți dă o stare de bine,combate în mod eficient durerile de cap.

Îți întărește oasele

Dacă faci sex în mod constant,îți protejezi oasele și articulațiile de fracturi,dar și de osteoporoză,o afecțiune care atacă sistemul osos,mai ales după menopauză. Acest beneficiu se datorează tot oestrogenului al cărui nivel crește în timpul unei partide de sex.

Scade riscul incontinenței urinare

În timpul unei partide de sex,mușchii pelvini care controlează orgasmele se întăresc și devin mai puternici. De aceea,riscul de a suferi de incontinență urinară scade în mod semnificativ.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei