Durerea abdominală poate ascunde o boală periculoasă 

Durerea persistentă sau severă în zona superioară a abdomenului poate duce la  îngreunarea desfășurării activităților zilnice, devenind astfel o povară. E clar că nu ai cum să o ignori la nesfârșit, însă cel mai bine este să afli care este cauza care a provocat apariția ei.

Asociată cu transpirația excesivă

Dacă te-ai confruntat cu o durere surdă în zona superioară a regiunii abdominale, însoțită de o transpirație abundentă, de fiecare dată când a apărut durerea, acest lucru ar putea indica prezența unei infecții sau a unei inflamații în acea zonă. Acest simptom ar putea fi cauzat de o afecțiune stomacală precum ulcerul, aciditatea cronică sau cancerul de stomac. De aceea, este indicat să mergi de urgență la medic.

Însoțită de scaun cu sânge

Durerea abdominală însoțită de urme de sânge în sânge este cu siguranță un motiv de îngrijorare. Acest lucru poate avea o mulțime de semnificații, așadar este indicat consultul de specialitate pentru a primi un diagnostic sigur.

Durere abdominală și stări de vomă

În cazul în care ai o durere puternică în zona abdominală, care nu dispare orice-ai face și este însoțită și de stări de vomă, este posibil să te confrunți cu o indigestie, în cel mai bun caz. De asemenea, poate fi un prim simptom al ulcerului stomacal sau al cancerului de colon.

Însoțită de febră

Febra este un simptom al apariției răcelii sau a infecției, acompaniată, de obicei, de simptome precum tusea sau congestia pulmonară. Dacă te confrunți, în același timp, și cu o durere constantă în zona superioară a abdomenului, acest lucru poate indica o infecție la stomac, cauzată de un virus. În general, antibioticele prescrise de doctor pot rezolva această problemă.
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "