Un truc pentru insomnie: sare și zahăr 

Insomnia este o tulburare tot mai prezentă care îi face pe oameni să adoarmă mai greu în timpul nopții sau te trezești mai devreme. Amestecul dintre sare și zahăr ajută la controlarea hormonilor care cauzează stresul, revenind la un nivel normal, pentru e evita interferențele cu somnul. 

Această problemă este considerată a fi cea mai frecventă tulburare de somn din rândul populației. Aceasta afectează un număr disproporțional de femei,în vârstă,și persoanele care au tulburări psihologice,cum sunt anxietatea și depresia.

Tulburarea de somn și o lipsă de somn poate avea un impact negativ asupra calității vieții,și poate duce la o deterioarare a vieții sociale,calitatea muncii sau un alt aspect al vieții. Având în vedere modul în care poate fi dăunătoare insomnia pentru sănătatea fizică și mentală. Acum există numeroase tratamente și medicamente disponibile astăzi care pot ajuta în lupta cuinsomnia,și aceasta trebuie ținută sub control,înainte de a deveni o problemă mai mare.

Cu toate acestea,unele medicamente ar trebui luate numai la recomandarea unui medic și cu moderație,ca orice încercare de auto-medicamentație sau consumul în exces de sedative poate avea un efect secundar negativ.

Tratamentul pe bază de sarea și zahăr

Tratament cu sare și zahăr este un truc popular pentru unii oameni care au probleme cu somnul. Cei care-l folosesc spun că este un mod foarte eficient de a câștiga bătălia împotriva insomniei.

" Mixul de sare și zahăr este absolut necesar pentru situații de stres din timpul nopții. Când insomnie are loc între 2 am și 4 am însoțit de un sentiment de exces de adrenalină care curge prin corp, sarea și zahărul sub limbă este singura cale de urmat”, spune cercetătorul Matt Stone.  

Sare și zahăr pentru insomnie

Astăzi cei mai mulți oameni sunt conștienți de faptul că mănâncă sare sau zahăr într-un mod excesiv, care pot fi dăunătoare pentru sănătate, declanșând o serie de boli și tulburări. Atunci când sunt consumate cu moderație corpul le acceptă, deoarece are nevoie de cantități mici din ambele ingrediente.

Beneficiile combinației dintre sare și zahăr

În timp ce gustul nu poate fi pe placul tuturor, beneficiile amestecului dintre sare și zahăr sunt suficient de puternice pentru a lua în considerare acest tratament.

- Acesta întărește sistemul imunitar;

- Ajută la atenuarea durerilor de cap;

- Crește nivelul de energie;

-Crește producția de serotonină și electroliți;

-Te eliberează de stres.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei