Agenda

#Dichisar x 2 | Când e primul târg de Crăciun CLUJ + BUCUREȘTI

#Dichisar x 2 | Când e primul târg de Crăciun CLUJ + BUCUREȘTI

Pentru bucureșteni, #Dichisar este deja unul dintre cele mai așteptate târguri de Crăciun. Anul acesta a crescut deja în casă nouă, iar de Crăciun va împlini 10 ediții de când adună sub același acoperiș cei mai fun designeri și creatori români de handmade. Ne bucurăm să anunțăm că vor sărbători această reușită “in deplasare”, cu prima ediție dublă: Cluj + București!

Citește tot
Super eroii universului DC iau cu asalt marile ecrane în ,,Liga Dreptăţii”

Super eroii universului DC iau cu asalt marile ecrane în ,,Liga Dreptăţii”

De la Warner Bros. Pictures vine ,,Liga Dreptăţii”, cea mai aşteptată lansare a anului şi prima transpunere pe marele ecran într-un film de acțiune de proporţii epice, în regia lui Zack Snyder, cu faimoasa distribuţie a Super Eroilor DC asigurată de: Ben Affleck în rolul lui Batman, Henry Cavill în rolul lui Superman, Gal Gadot în rolul lui Wonder Woman, Ezra Miller în rolul lui The Flash, Jason Momoa în rolul lui Aquaman și Ray Fisher în rolul lui Cyborg.

Citește tot
 Top 5 greșeli pe care le facem în intersecții

Top 5 greșeli pe care le facem în intersecții

Cele mai multe accidente au loc în intersecții. Coliziuni care îndoaie bara spate, tamponări care zgârie portierele de pe drepata…  Cu toții am trecut prin evenimente care ne-au trimis să pierdem o zi întreagă la compania de asigurări, apoi să stăm vreo două săptămâni fără mașină, până când service-ul o repară. Iată câteva greșeli pe care TREBUIE să le evităm pentru a fi în siguranță și pentru a respecta legea!

Citește tot
 Pedepse cu închisoarea pentru parcagiii ilegali

Pedepse cu închisoarea pentru parcagiii ilegali

Senatul a adoptat zilele trecute iniţiativa legislativă a PNL care prevede pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 15 ani pentru persoanele care iau taxe de parcare șoferilor fără a avea autorizare. Liberalii Alina Gorghiu și Ovidiu Raeţchi au inițiat acest proiect, fiind votat cu 80 de voturi pentru, 7 voturi împotrivă și 3 abțineri.

Citește tot
Conjugat la Feminin by Simona Muscă,  cel mai bun proiect editorial al anului 2017

Conjugat la Feminin by Simona Muscă, cel mai bun proiect editorial al anului 2017

Simona Muscă este unul dintre cei mai tineri antreprenori din România, cu o carieră spectaculoasă, începută la o vârstă fragedă, în domeniul show-biz-ului. Femeie de afaceri, regizor, actriță și scriitor, Simona Muscă a reușit de-a lungul timpului să seducă domeniile care i-au fost dragi și să se facă remarcată în fiecare proiect pe care l-a semnat. 

Citește tot

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei