Află ce-ți prezic liniile din palmă! 

Lectura palmei, cunoscută sub numele de chiromanție, se practică peste tot în lume. Își are rădăcinile din astrologia indiană și ghicitul din Roma. Obiectivul este de a evalua caracterul unei persoane sau viitorul prin studierea palmei.

Chiromanția provine din cuvintele grecești cheir care înseamnă mână și manteia care înseamnă prevestire,și are ca scop prezicerea viitorului unei persoane pe baza liniilor din palme.

Chiromanția sau ghicitul în palmă datează din epoca de piatră. Imagini care reprezintă palmele umane în picturile rupreste,indică că oamenii acelor timpuri aveau un interes deosebit față de această parte a corpului.

Asemenea picturi se regăsesc în peșterile din Lascaux din Franța,peșterile Santander din Spania,dar cele mai multe se află în peșterile din Africa. Cel care a scris despre ghicitul în palme a fost Aristotel cu aproximativ 2500 de ani în urmă.

Iată cum poți învăța să obții o perspectivă doar prin mâna cuva:

Prima dată trebuie să descifrezi liniile palmei:
1. Alege o mână. În chiromanție,se crede că:

Pentru femei,mâna dreaptă este cea cu care te-ai născut,și stânga este ceea ce ai acumulat de-a lungul vieții. Pentru bărbați este invers. Mâna stângă este cea cu care s-au născut,iar dreapta este ceea ce au acumulat de-a lungul vieții. Alege oricare mână,din care una este dominantă a fi prezentul / trecutul vieții,iar cea non-dominantă prezintă viitorul.

2. Identifică 4 linii majore

Pot exista pauze în ele sau ele pot fi scurte,dar cel puțin trei dintre ele se regăsesc la toată lumea. Ele sunt linia inimii,a capului,a vieții și a destinului,linia pe care doar unii oameni o au.

3. Interpretează linia inimii

Această linie poate fi citită în orice direcție,de la degetul mic la degetul arătător sau invers,în funcție de tradiția urmată. Această linie indică stabilitatea emoțională,perspectiva romantică,depresia și sănătatea cardiacă. Bazele interpretării sunt după cum urmează:

Începe sub degetul index sau arătător care se referă la dragostea din viață unei persoane. Dacă această linie începe sub degetul mijlociu înseamnă că apare egoismul când  vine vorba de dragoste. Dacă începe din mijloc înseamnă că te îndrăgostești ușor,iar dacă linia este dreaptă și scurt,înseamnă că oferi prea puțin interes dragostei.  

4. Interpretează linia capului

Aceasta reprezintă stilul de învățare a unei persoane,abordarea de comunicare,intelectualismul și setea de cunoaștere. O linie curbată este asociată cu creativitatea și spontaneitatea,în timp ce linia dreaptă este legată de practică și-o abordare structurată. Interpretările sunt după cum urmează. O linie scurtă înseamnă că sunt preferate realizările fizice asupra celor psihice,linia curbată creativitate,linia separată de linia vieții înseamnă aventură,entuziasm pentru viață. O linie lungă și adâncă se referă la o gândire clară și concentrație. Dacă pe linie apar mai multe cruci înseamnă că ești o persoană care i-a decizii memorabile. Iar dacă linia este intreruptă apare neconcordanța în gândire.

 5. Interpretează linia vieții  

Aceasta începe în apropiere de degetul mare și se deplasează într-un arc spre încheietura mâinii. Aceasta reflectă sănătatea fizică,bunăstarea generală și schimbările de viață majore,evenimente cataclismice sau leziuni fizice. Lungimea sa nu este asociat cu o lungime de viață. Interpretările de bază sunt astfel. Dacă rulează aproape de degetul mare înseamnă că de multe ori ești obosită,dacă este curbată înseamnă că ești plină de energie,iar dacă este lungă și adâncă înseamnă vitalitate.

Atunci când linia este scurtă și superficială înseamnă că ești o persoană care este manipulată de alții. Dacă linia coboară în jurul unui semicerc se referă la putere și entuziasm. Dacă aceasta este dreaptă și aproape de marginea palmei,înseamnă că ești o persoană precaută când vine vorba de relații,iar liniile de viață multiple se referă la vitalitate suplimentară. Apariția unui cerc în linie indică spitalizări și răni,iar linia întreruptă se referă la o schimbare bruscă a stilului de viață.

6. Interpretează linia destinului

Acest lucru este cunoscut sub numele de linia de destin,și indică gradul în care viața unei persoane este afectată de circumstanțe externe pe care nu le poate controla. Ea începe de la baza palmei. Interpretările de bază sunt după cum urmează.

Linia adâncă înseamnă că suntem controlați puternic de soartă,iar pauzele și schimbările de direcție înseamnă că suntem predispuși la multe schimbări în viață de forțe externe. Dacă începe să se alăture liniei de viață înseamnă că dezvoltăm aspirații mai devreme,iar dacă se unește în mijloc cu linia vieții semnifică un punct în care interesele cuiva trebuie să fie predate la cele ale altora. Dacă pornește de la baza degetului mare și depășește linia dreaptă a vieții înseamnă că avem parte de suport din partea familiei și a prietenilor.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "