Un mall din capitală devine gazda expoziției Destinații de senzație 

14 fotografi și bloggeri pasionați de fotografie își expun tablourile în Sun Plaza, care devine până la finalul lunii august gazda expoziției „Destinații de senzație”. Fotografiile, incluse într-una dintre categoriile Innovative, Young, Crazy sau Authentic, au drept numitor comun călătoriile „de senzație” și sentimentul unic pe care îl trăim cu toții atunci când, după un drum lung, ajungem la destinație. 

Expoziția poate fi vizitată atât de iubitorii de artă, cât și de amatorii de călătorii în căutare de noi destinații. Sunt expuse fotografii din Italia, Spania, Belgia, Coreea de Nord, Nepal, Myanmar, Turcia, Statele Unite, Emiratele Arabe Unite, Franța, Marea Britanie, Bulgaria, Sri Lanka, Japonia, România, Kenya, Indonezia, Cuba, Finlanda, Zanzibar, Grecia. Expoziția poate fi vizitată gratuit intre orele 10.00-22.00 la parter și la etaj, pe culoarul nou deschis.

Adelin Petrișor este unul dintre cei mai cunoscuți corespondenți de război din România. El a transmis din Irak, Afganistan, Siria, Iran, Libia, Liban și a realizat reportaje în închisoarea din Guantanamo și în cea din Coreea de Nord și a intervievat personalități precum Yasser Arafat, ayatalohul Mohamad Fadhallah, liderul spiritual Hezbollah sau Ehud Barak, cel mai decorat general israelian. 


Alex Domnișoru a fost pasionat de fotografii de mic. Odată cu absolvirea facultății a renunțat și la jobul dintr-o agenție de publicitate pentru a-și urma ceea ce mai târziu o va numi „vocație”.  Îi place să imortalizeze momentele unice din viețile oamenilor pe care îi întâlnește zi de zi.

Anca Gheorghe scrie pe blogul ei împreună cu fiica sa, Ema. În 2016, Blog în tandem a primit premiul al III-lea la categoria Bloggers Project din cadrul Webstock Awards pentru proiectul #viatadefamilieinlumealarga.

Cristian Sutu este fost jurnalist – a scris timp de 16 ani pentru diferite gazete cum ar fi Evenimentul Zilei, Cotidianul, Academia Cațavencu sau Puterea. Din 2011 s-a dedicat, însă, fotografiei. Cel mai cunoscut proiect al sau este „Portret de”.

David Stescu are 11 ani si a fost diagnosticat la 2 ani și jumătate cu autism înalt funcțional. Grație eforturilor sale și ale părinților lui, a reușit să se integreze în scoală și să-și descopere pasiunea pentru geografie și fotografie. Anul acesta a făcut fotografii în Suedia și Finlanda în cadrul proiectului #jurnaldefotograf #cuDavid in #Laponia. În curând, David își va expune fotografiile realizate iî Laponia într-o expoziție personală.

Radu Dumitru scrie de 11 ani pe blogul lui despre tehnologie și gadgeturi, dar și despre lucruri de toate zilele, cum ar fi călătorii sau burgeri. Încearcă să scrie de fiecare dată despre lucruri utile oamenilor. Fotografiatul i se potrivește mai ales datorită pasiunii pe care o are pentru gadgeturi.

Aceștia sunt doar câțiva dintre bloggeri ale căror fotografii le veți putea admira luna aceasta în cadrul expoziției Destinații de senzație.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "