Bravo, ai stil! sezonul 5 începe în ianuarie 2019 

Vești bune pentru fanii emisiunii de fashion de la Kanal D. Emisiunea Bravo, ai stil! se întoarce peste 3 luni, la începutul anului 2019. Castingul pentru emisiune a început deja. 

Fetele care își doresc să apara în cadrul show-ului de modă vor avea nevoie de ținute wow și de o atitudine pe măsură.

Bravo, ai stil! sezonul 5 începe în ianuarie 2019. Castingul pentru concurente a început deja. Prezentatoarea emisiunii va fi tot celebra Ilinca Vandici. Aceasta a ținut să le ofere deja un sfat tinerelor care se vor înscrie la casting.

„Veniți pline de încredere să va cunoaștem, să va admirăm și să va susțineți alegerile vestimentare, în cadrul celui mai spectaculos show de fashion! Apărați-va convingerile, demonstrați-ne că sunteți unice, valoroase și că meritați să fiți în atenția tuturor. Dovediți că știți să combinați ținute accesibile, arătați tuturor că stilul nu ține de eticheta scumpă, ci de atitudinea de câștigătoare”, a mărturisit Ilinca Vandici, vedeta Kanal D.

Conform viva.ro, la masa juraților va sta cu certitudine Cătălin Botezatu. Creatorul de modă nu își pierde locul, dar nici ocazia de a le da sfaturi tinerelor dornice de a se afirma în cadrul emisiunii. Rămâne de văzut dacă și în sezonul 5 va juriza alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "