Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani 

Există povești de iubire care nu mor niciodată. Și mai există și filme emoționante de dragoste care-și lasă amprenta asupra telespectatorilor. Perfecte pentru persoanele romantice, dar nu numai, iată un clasament cu cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani.

Povești de iubire,țesute cu vise frumoase și întâmplări care te marchează – așa s-ar putea defini aceste filme de dragoste. Cu actori mai puțin sau mai mult cunoscuți,le vei îndrăgi fără să stai prea mult pe gânduri.

 

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „Casa de lângă lac“ („The lake house“,2006)

 

Pelicula spune povestea unui medic singur care a ocupat odată o casă aflată pe un lac. Acesta începe schimbul de scrisori de dragoste cu fostul său rezident,un arhitect frustrat. Problema celor doi este că se află la doi ani distanță unul de celălalt. Ei trebuie să încerce să dezlege misterul din spatele poveștii lor de dragoste înainte de a fi prea târziu.

Sandra Bullock și Keanu Reeves interpretează rolurile personajelor principale. Chiar dacă mulți  nu se lasă prinși în aspectul plauzibil al situației,ei se pot bucura de o fantezie romantică,mai ales că toți mai simțim nevoia de a evada în trecut.

 

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „Remușcarea“ („Atonement“,2007)

 

„Remușcare“ este o poveste uimitoare despre cum o minciună poate ruina viețile multora. O scriitoare în vârstă de doar 13 ani schimbă irevocabil cursul mai multor vieți,atunci când ea îl acuză pe iubitul surorii ei mai mari de un viol pe care nu l-a comis. Când Briony Tallis își vede sora mai mare Cecilia (Keira Knightley) alături de Robbie Turner (James McAvoy) la fântâna din fața moșiei familiei,ea interpreteaza greșit ceea ce se întâmplă între cei doi,rezultând într-o serie de acțiuni copilărești care vor avea repercursiuni pe viață pentru toți trei.

 

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „P.S. Te iubesc“ („P.S. I love you“,2007)

 

„P.S. Te iubesc“ este un filmcare nu doar că te va face să plângi pe alocuri,ci te va face să și râzi. O văduvă tânără descoperă că soțul ei i-a lăsat 10 mesaje pentru a o ajuta să treacă mai ușor peste suferință și pentru a avea o viață nouă. Holly Kennedy (Hilary Swank) este frumoasă,inteligentă și căsătorită cu iubirea vieții ei-un irlandez pasional,amuzant,pe nume Gerry (Gerard Butler). Pentru că Gerry se îmbolnăvește și știe că o să dispară din viața lui Holly,înainte de a muri îi scrie o serie de scrisori care o vor ghida,nu numai prin durerea pe care o va simți,ci și în redescoperirea ei.

 

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „Amurg“ („Twilight“,2008)

 

Filmul este,în esență,un fel de Romeo și Julieta cu vampiri. Bella Swan (Kristen Stewart) se mută în orășelul Forks și se îndrăgostește de Edward Cullen (Robert Pattinson),care este vampir. La prima vedere,filmul pare o dragoste interzisă,dar,amândoi sunt capapili să riște totul pentru a fi împreună toată viața.

 

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „O singură zi“ („One day“,2011)

 

Emma și Dexter se întâlnesc în noaptea de absolvire -15 iulie. Emma este inteligentă,dar succesul nu vine repede pentru ea,în timp ce pentru Dexter,succesul și femeile vin foarte ușor. De-a lungul anilor,viețile lor iau direcții diferite. Dar pe măsură ce înaintează în vârstă,Emma și Dexter își dau seama că aparțin unul altuia.

 

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „Iubire“ („Amour“,2012)

 

Georges și Anne sunt un cuplu octogenar. Ei sunt profesori de muzică pensionari. Fiica lor,de asemenea,este muzician și locuiește în Marea Britanie împreună cu familia ei. Într-o zi,Anne are un accident vascular cerebral,și din acel moment iubireași trăinicia cuplului este intens testată.

 

Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani. „Sub aceeași stea“ („The Fault in Our Stars“,2014)

 

Hazel și Augustus sunt doi adolescenți care împărtășesc aceleași idei legate de viață,un dispreț pentru convențional și o dragoste care-i poartă într-o frumoasă călătorire . Relația lor este cu atât mai miraculoasă,având în vedere că Hazel este nevoită să poarte mereu un rezervor de oxigen.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei