Corsa – maşina perfectă pentru româncele mereu pe fugă 

La începutul toamnei am reuşit să pun mâna pe ultimul model Opel Corsa, o maşină sport, micuţă, perfectă pentru oraş.

Maşina care îmi era pregătită în parcarea de pe Timişoara (denumirea străzii) nu avea nici cutie automată şi nici portbagaj mare, însă avea Start & Stop pentru economisirea combustibilului şi era în 5 uşi. Un fel de maşină mică, dar nu cât un Aygo şi nici mare cât un Golf.

Profilul doamnei/domnişoarei care conduce un astfel de automobil are până în 40 de ani, lucrează într-un mediu în care face multă muncă de teren, are salariu mediu spre mare şi nu are mai mult de un copil.

Asta în cazul doamnelor. Domnişoarele, în schimb, pot conduce o astfel de maşină imediat după ce au intrat în posesia permisului de conducere, pentru că se strecoară uşor printre celelalte maşini şi găsesc uşor loc de parcare (mai ales pe bordurile din dreptul şcolii sau facultăţii).

Mai mult, în timpul mersului îi poţi active senzorii de coliziune. Astfel, în momentul în care te apropii prea mult de maşina din faţă, Corsa încetineşte şi te anunţă că distanţa dintre voi e mai mică de 20 m.

Corsa cu cameră şi asistare la parcări

Acum, parcările le faci mult mai uşor cu noul model Corsa, pentru că are un sistem avansat de asistare la parcare şi cameră video pentru marşarier. Maşina mai este prevăzută şi cu scaune şi volan de încălzire pe care nu am avut ocazia, din fericire, să le încerc. De ce zic “din fericire”? Pentru că încă era cald afară, iar mie nu-mi place deloc frigul. Oricum, văzând minunăţiile astea de funcţii, îmi dau seama cât de veche e maşina mea…


Citește mai multe despre noul Opel Corsa – maşina SUPER dotată pentru româncele mereu pe fugă pe casoteca.ro

Credit foto: www.sandyfordmotorcentre.comS-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "