Cum ar arăta super mașinile dacă ar fi mici de tot? 

Suntem convinși că ultima grijă a celor care dau sute de mii de euro pe super-mașinile lor ar fi că nu au loc de parcare. Pentru un Rolls-Royce Phantom există mereu un loc rezervat, oriunde ar merge. Pentru un Lamborghini, se găsește. Pentru un Ferrari, se inventează ceva. Dar dacă nu?

O companie de asigurări din Brisbane, Australia, Budget Direct, și-a imaginat cum ar arăta, în versiune de mașină de oraș, limuzinele, super SUV-urile și supercarurile care dau gaură în bugetul oricui. Așa că ne-am trezit peste noapte cu un Rolls-Royce Phantom ultra-compact. În versiunea cu ampatament lung, Phantom-ul măsoară puțin peste 6 metri.

Prezentat la Geneva în 2017, Ferrari 812 Superfast, succesorul lui F12berlinetta, cu al său V12 de 6.5 litri, ar prefera mai degrabă un circuit decât traficul aglomerat dintr-o metropolă. Dar dacă ai avea nevoie totuși de un mini-supercar?

Chiron este cel mai puternic Bugatti. În versiune sport, hypercar-ul cu motor W12 se laudă cu 1.184 de cai putere. La asemenea forță, în versiune mini, probabil că ar decola la un semafor și ar ateriza la următorul.

Vezi cum ar arăta mașinile de top în format mic pe Missauto.ro.S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "