Curse gratuite de 8 martie. AFI Cotroceni și Taxify sărbătoresc Ziua internațională a femeii 

Femeile sunt invitate în cel mai mare mall din România ca locație de răsfăț pentru ziua lor. Vor fi oferite curse gratuite tuturor femeilor care vin la AFI Cotroceni, pe 8 martie, folosind aplicația Taxify. Oferta este valabilă pentru clienții noi (exclusiv femei), înregistrați pe data de 8 martie. 

AFI Cotroceni și Taxify sărbătoresc Ziua Internațională a Femeii printr-un parteneriat în cadrul căruia vor fi oferite curse gratuite, în limita a 20 de lei, tuturor femeilor care aleg ca destinație, în ziua de 8 martie AFI Cotroceni. Oferta este valabilă pentru conturile noi, utilizatorii (exclusiv femei) înregistrați în ziua respectivă.

Astfel, fie că se gândesc la o sesiune de shopping, la o masă cu prietenele sau la o ședință de beauty, doamnele și domnișoarele pot beneficia de transport gratuit dacă vin să sărbătorească ziua lor în AFI Cotroceni.

”Pe tot parcursul zilei de 8 martie, cursele către cel mai mare mall din România prin Taxify vor fi gratuite pentru femei. Condiția este ca în aplicația de ride-hailing comanda să fie făcută de pe contul unei doamne sau domnișoare și să aibă ca destinație AFI Cotroceni. Gratuitatea va fi valabilă în limita a 20 de lei, exclusiv pentru utilizatoarele care folosesc aplicația pentru prima dată, folosind codul AFICOTROCENI.”,a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Mai exact, doamnele și domnișoarele trebuie să facă următorii pași:

-să descarce pe telefonul mobil aplicația Taxify din App Store sau Google Play ( http://txfy.me )

-să activeze funcția de localizare a telefonului (GPS)

- să introducă datele bancare ale cardului

-să deschidă secțiunea Promoții a aplicației și să introducă codul AFICOTROCENIS-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "