Donna Gigliotti şi Glenn Weiss vor produce gala Oscar 2019 

Cineaştii Donna Gigliotti, premiată cu Oscar pentru „Shakespeare in Love”, şi Glenn Weiss, regizor recompensat cu 14 trofee Emmy, vor produce şi regiza gala premiilor Academiei Americane de Film din 2019. Ceremonia de decernare a trofeelor va avea loc pe 24 februarie 2019, la Los Angeles.

Gigliotti, care a mai fost nominalizată la Oscar pentru producţia filmelor „The Reader”, „Silver Linings Playbook” şi „Hidden Figures”, va supraveghea transmisiunea ceremoniei realizată pentru prima dată de ABC.

Weiss a mai regizat galele Oscar din 2016, 2017 şi 2018, ultimele două aducându-i două dintre cele 14 premii Emmy primite în total în cariera sa.

El a mai regizat gale precum Kennedy Center Honors, Primetime Emmy Awards şi Billboard Music Awards.

Gigliotti şi Weiss urmează echipei formate din Michael De Luca şi Jennifer Todd, care au produs ultimele două transmisiuni Oscar.

Academia Americană de Film va anunţa, pentru prima dată, toate cele nouă liste scurte de nominalizări la Oscar - la categoriile „cel mai bun film într-o limbă străină”, „cel mai bun scurtmetraj de animaţie”, „cel mai bun documentar”, „cel mai bun scurtmetraj documentar”, „cel mai bun scurtmetraj live-action”, „cel mai bun machiaj/coafură”, „cele mai bune efecte vizuale”, „cea mai bună coloană sonoră originală” şi „cel mai bun cântec original” - în aceeaşi zi, pe 17 decembrie 2018.

Nominalizările pentru cea de-a 91-a gală a premiilor Oscar vor fi anunţate pe 22 ianuarie 2019.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "