„Femei pe Mătăsari”, festival urban cu modă, dans și spectacole 

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Urban "Femei pe Mătăsari" se va desfăşura de vineri până duminică, în Capitală, şi va reuni zeci de proiecte, modă, dans, spectacole de teatru şi o scenă pe care vor urca artişti precum Moonlight Breakfast şi Robin and the Backstabbers.

În toate cele trei zile,în intervalul orar 19:00-21:00,te aşteptăm la Photo Corner Frida Style.Probează şi pozează coroniţele inspirate de Frida Kahlo şi realizate de In a State,apoi te vei regăsi în albumul dedicat de pe pagina de Facebook Creative Arts!

În aceeaşi perioadă,poți să te bucuri şi de expoziţia „Goana după Branduri” semnată Cristina Rădulescu.O expozitie-semnal de alarmă despre branduri şi promoţii. “Crezi că tu vânezi branduri şi oferte?! Pentru că brandurile mă fascineaza şi de promoţii nu pot să scap.

„Promoţiile mă urmăresc neîncetat,fie agresiv,fie soft,fie insipid,dar ele sunt acolo.Poate nici nu le percepi conştient doar te trezeşti că ai cumpărat un lucru”,spune Cristina despre expoziţia inspirată de brandurile contemporane.

Sâmbătă,28 septembrie,dăm drumul atelierelor marca Proiect13

În prima zi de ateliere participantele vor realiza cercei mexicani. Vom discuta despre vin şi Smart Shopping.

Între orele 12:00-14:00  va avea loc atelierul Cercei mexicanisusţinut de In a State.

Anca Spiridon,designer In a State:Vă aşteptăm la un atelier de cercei mexicani,ca să puteţi intra în spiritul fiestei! Flori,sugar skulls simpatice şi diverse accesorii vor compune cerceii spectaculoşi în stilul In a State.

După ce intrăm în spiritul Fiestei,vom vorbi,în intervalul 15:30-17:00,despre De ce iubesc femeile vinulîn cadrul unui seminar de combinat mici plăceri susţinut de Ecce Vinum.

Cei de la Ecce Vinum ne vor povesti despre câteva momente de relaxare şi micile plăceri aferente,despre cum ne schimbă starea şi mai ales de ce ne place vinul-cum să privim un vin şi să îl lăsăm să ne încante gustul şi mirosul.

Pentru că ştim cât de importante sunt hainele,genţile,pantofii şi accesoriile pentru o femeie,Proiect13 aduce la Femei pe Mătăsari un workshop de Smart Shopping,în cadrul căruia participantele vor învăţa ce să cumpere,dar mai ales cum să cumpere. Veţi afla cum să vă dezvoltaţi un comportament de cumpărare care să vă aducă satisfacţii fără să rămâneţi cu găuri în buget. Worksopul este susţinut de Color Stalker.

Ultima zi din săptămână este dedicată accesoriilor

Declarăm ziua de duminică,29 septembrie,ziua accesoriilor!

Folosindu-ne creativitatea,de la mic la mare vom transforma resturi şi petice în broşe,clame şi accesorii care vor schimba aspectul oricărei rochii,cămăşi,hăinuţe sau pălării în cadrul atelierului In Bloom de toamnasusţinut de In a State,între orele 12:00-14:00.

De la ora 15:30 la ora 17:30,Cristina Rădulescu ne ajutăsă dăm un aspect nou pantofilor în cadrul atelierului Animaţii pe încălţări.Aduceţi-vă pantofii simpli şi daţi frâu liber imaginaţiei! Vom experimenta cu forme şi culori şi vom transforma încălţările în detaliul care face diferenţa şi întoarce privirile!

Tot Cristina va ajuta participantele să reinventeze haine în cadrul atelierului Accesorizare de toamnă.Culoare,dantelă sau nasturi? Orice,numai facelift să fie! Reinventăm haine şi schimbăm atitudini de la ora 17:30. Nu uitaţi să aduceţi un obiect vestimentar de care v-aţi plictisit.

În cadrul standului Creative Arts vă aşteaptă numeroase surprize şi discounturi la colecţia de vară.

Intrarea este liberă.

Mai multe informaţii despre ateliere puteţi afla accesând pagina de Facebook Proiect13şi pagina Creative Arts.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "