Ferrari confirmă: Italienii vor produce un SUV! 

Și Ferrari a luat virusul SUV! Zvonurile apărute vara trecută sunt confirmate chiar de șeful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, președinte la Ferrari. FCA intenționează să producă viitorul SUV ultra-exclusivist în serie limitată.


În era în care toți producătorii trimit SUV-uri pe piață, Ferrari se aliniază trend-ului pentru a crește vânzările. Există speculații conform cărora italienii chiar au creat și urmează să înregistreze o denumire pentru segmentul din care va face parte noua mașină, și anume FUV (Ferrari Utility Vehicle).

Președinte Ferrari și CEO Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne a dezvăluit, în premieră, că un SUV se va regăsi cu siguranță în gama producătorului de supercar-uri în viitorul apropiat:

“Trebuie să învățăm cum să gestionăm noua relație dintre exclusivitatea și raritatea unui produs, apoi să echilibrăm dorința de creștere cu extinderea portofoliului nostru”, a spus Marchionne. Italianul a anunțat că SUV-ul va fi produs în serie limitată pentru a păstra exclusivitatea brand-ului, o grijă primordială la Ferrari, dar numărul exact de unități fabricate va fi stabilit în următorii doi ani și jumătate.

Ferrari caută să dubleze profitul companiei până în anul 2022 și pune deja la cale o strategie pe cinci ani, care urmează să fie dezvăluită anul viitor și care să aducă produse care să se alinieze tendințelor din industria auto. Un SUV cu patru locuri ar fi un pas logic în planurile companiei.


Află de ce vor să producă SUV-uri cei de la Ferrari pe autoexpert.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "